Полезно

Наем на водоноска? Полезна информация за компании и частни лица

Живеете в зона, където никой не мие улиците Ви? Нужно Ви е някой да измие алеята пред блока Ви или къщата? Имате фирма с вътрешен двор и искате да почистите паркинга си?

Тук идва с услугите си фирма за измиване на улици, тротоари и площади. Обикновено подобна фирмае оборудвани с цистерни и водоноски. Водоноските биват с различен капацитет на резервоара. Най-малките са по четири-пет кубика, като най-обемните събират по над десет кубика вода.

Водоноскипонякога се наемат от местни общини и пътната агенция (АПИ) за измиване на улици, булеварди, мостове, площади, паркинги и дори магистрали. Практика е да се ангажират водоноски и от частни фирми за почистване на халета, гаражи, паркинги, плацове и т.н. Строителните фирми също ползват до услугите на цистерните, когато издават строителни обекти при Акт 16.

Някои търговски центрове и търговски вериги редовно поръчват подобни цистерни за измиване на улици и паркинги. Мръсното от зимния сезон – сняг, сол и друга мръсотия, биват отмити от водоноските и водоструйките и настилката се издава чиста.

Как да изберем водоноска?

Ако търсите водоноска, която да ангажирате за ден, в интернет има много предложения от всякакви фирми. Не се спирайте на първата оферта с ниска цена, за да не сгрешите. Проучете фирмата, разгледайте готовите и обекти. Попитайте от колко години работи на пазара и с каква техника разполага. Не е задължително една голяма и утвърдена компанияда Ви даде висока цена. Обратно, обикновено цените на добрите фирми за почистване са по-добри от тези на случайните малки фирми за водоноски.

Земеделските производители в България също често ангажират цистерни за напояване. Овощни градини, лозя и други култури трябва да бъдат поливани докато укрепне кореновата им система. Важно е да се осигури достъп до полето с насаждения и да има асфалтов път или чакъл до мястото.

 

Подобни публикации

Надстройки за гардероб – удобно и практично

admin1

Как да превърнем недостатъците в предимства

king content

Как да сглобим геймърски компютър

redactort