Любопитно

Часовникът като аксесоар – хит в стила на съвременния мъж

Мъжки часовник

Мъжкото съсловие претърпява големи промени от десетилетия насам. Те са предопределени не само от изискванията и потребностите на жените, но и от динамиката на заобикалящия ни свят. Най–силните са създадени да оцеляват, но кавалерското отношение, безупречният външен вид и почтеността се оказват все по–тачени. И когато говорим за това как трябва да изглежда един мъж, не можем да пропуснем едни от важните детайли – съвременни часовници за мъже.

На какви изисквания да подчиним стила си?

Правилното решение в случая е да следвате вашите собствени нагласи. Инстинктът, възпитанието и средата често пъти са определящи за държанието и външния вид на мъжа. Но визията никога не трябва да остава на заден план. Ето няколко трика, с които ще си спечелите обожанието на околните:

  • И най–изисканият тоалет ще се превърне в пълен провал, ако не е по мярка

  Избирайте точния размер и по възможност модел, който подчертава силните ви страни. Не прекалявайте с цветовете. Целта не е да се забелязвате от километри, а да бъдете в центъра на малка компания.

  • Смачканите дрехи и изцапаните обувки могат да са най–големият ви враг

Не допускайте тези подробности да съсипят цялото впечатление и да създадат погрешно мнение за вас, което трудно може да бъде променено.

  • Точните аксесоари за всеки тоалет

Ако се затруднявате в избора им има абсолютно безпогрешен начин за това. Часовникът си подхожда с всичко. Подборът на такъв не винаги е лесен при наличието на такова разнообразие от маркови и качествени продукти.

Обърнете специално внимание както на механизма и циферблата, така и на дизайна. На пръв поглед повечето си приличат, но при задълбочено анализиране ще установите малките разлики, които превръщат всеки продукт в уникат.

Едноцветни, шарени, с естествени материали или по–спортно излъчване, при внимателно вглеждане ще усетите кое ви влече. Съобразете избора си не само с ежедневието, но и с хобитата си. Ако имате възможност, подберете няколко часовника, които точно ще завършват желаната визия в различните моменти от вашия живот.

Начинът на работа на един часовник е определящ за вашия избор. Стрелките не просто се движат. Това е механизъм, който казва всичко. Едни от най–добрите са създали с право своето име и се радват на заслужено място в сърцата на своите почитатели.

Именно типът механизъм е в основата на всеки часовник. Някои от най–често срещаните видове са кварцови, механични и автоматични. Първите са разработени от световно известната компания Seiko. С това се поставя началото на ръчните часовници с батерия. 

Основното за механичните е задвижването чрез пружина. За целта тя трябва да се навива периодично. Те са едни от най–точните часовници. Надеждността им е пословична. Ако работите внимателно с тях, те биха могли да ви служат цял живот.

Що се отнася до автоматичните часовници, те също са снабдени с пружина, но тя не се навива ръчно. Това се случва автоматично от движението на ръката и колкото повече ги носите, толкова повече ще работят. Лесно, нали?!

Подобни публикации

Бой на футболния стадион! Избрани моменти, които трябва да видите!

admin

Откъде започва модата на брошките?

admin

Забавни случки с момичета на бензиностанция

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .