Любопитно Полезно

Как да създадете красива спалня в неутрални цветове (Снимки)

Как да създадете красива спалня в неутрални цветове (Снимки)

Неутрална идея за цветова схема на спалнятаСпалнята на човек е неговото светилище. За всеки тя трябва да бъде безопасно убежище от градската суматоха и някъде, където може просто да се уедини. Специалистите интериорни дизайнери препоръчват неутрална цветова схема с бели, бежови и метални акценти. Такъв интериор наистина предлага релаксиращото пространство, което една спалня трябва да бъде. Можете да вмъкнете различни текстури в стаята. Използвайте наслояване от одеялата от вълна, през богати памучни завивки, до лъскави копринени възглавнички.

Неутрална комбинация от цветове, съчетана с метали

от лаурен джейн идеи за цветова схема на спалнята

Бяло и златно

бяла къщичка спални-цветни-схема-идеи

Спалнята може да бъда проектирана около любимия на повечето хора неутрален цвят – белият. Добра идея е да се използват няколко нюанса на бяло. Ако разполагате с френско легло от стара, добра реколта в кремаво и бяло със златни акценти и издълбани флорали малки украшения, то е добре то да заема централно място в стаята. Всичко останало следва да е деликатно и красиво, за да осигури спокойно и релаксиращо пространство. Добавяйте свежи цветя ежеседмично за свежо докосване и връзка с природата.

Естествено дърво, бяло и зелено

Дизайн на идеята за идеята за идеята за идеята за цветовете на спалнята

Спалнята е единственото място, в което се препоръчва избора на цвят да бъде в приглушени, земни тонове. Това идва от факта, че спокойните и нежни тонове улесняват умственото изключване от външния свят. Една такава спалня, която в меки и топли сиви тонове, е спокойна и уютна. Такава украса я прави перфектен неутрален фон за отмора на очите и психиката. Силна тенденция са и резервираните, минималистично украсени спални със скандинавска атмосфера. Техният семпъл и лаконичен дизайн се подчертава с детайли от естествена дървесина, растения, органични материали, монохромно спално бельо и аксесоари. Характерни са дървените подове, които са боядисани в черно, което е чудесно решение, за да се придаде дълбочина на по-светлите цветове, използвани в останалата част от стаята.

Крем, мек кафяв, гълъбов сив и розов цвят

Да-Моля,-блог-стаен цвят от схема Идеи

Меки, чувствени и изискани, тези тонове създават неутралната цветна палитра. Нюанси като крем, меко кафяво, гълъбово сиво, розово и златни акценти помагат да се създаде елегантен, спокоен и женствен интериор.

Неутрален интериор със сиви тонове и дървени елементи

Грейс и благоприятни Схема на Спалня Схема идеи

Спалнята е стая, която наистина трябва да ни отразява като личности и не е небходимо да бъде на гребена на вълната на тенденциите. Гостите не са склонни да прекарват много време в нашите места за почивка, така че ние не ги декорираме да се харесат на нашите гости. Те следва да предразполагат към уют и спокойствие най-вече нас.

Спалните са място, подобно на светилище – някъде, където отиваме в края на един труден и дълъг ден, за да се отпуснем, да си починем или да се наспим добре, така че това е едно напълно наше, много лично пространство. Тази стая следва е спокойна и освежаваща, но успявайки да бъде уютна и интимна с помощта на красив текстил и изящни произведения на изкуството.

Хладни тонове на синьо, зелено и сиво

Емили Хендерсън Идеи за цветова схема на спалнята

Основно една спалня следва да бъде уютна, спокойна и релаксираща, но не и скучна. Смесването на хладни тонове като синьо, зелено и сиво с малки графично текстурирани детайли навсякъде могат да направят спалнята идеалното място за вас.

Подобни публикации

Силата на природните стихии! Непременно вижте това ужасно унищожение!

admin

Ще сгрешим ли, ако си купим работно облекло от онлайн магазин?

adminche

Лоша поличба ли е да се подарява часовник?

king content