Любопитно Полезно Развлечения

Как да направим уютна спалнята в тъмни цветове? (Снимки)

Тъмна схема на цветовете на спалнята

Когато става въпрос за вземане на решение за цветова схема за спалнята, има много аспекти, които следва да се вземат под внимание. Стремите ли се да създадете успокояваща атмосфера? Дали цветовете в пространството следва да подчертават мебелите и интериорната схема или може да използвате уютна пъстра палитра в много и различни цветове? Опитвате се да създадете женски будоар, спалня с харакерен мъжки стил или нещо неутрално?

Ето няколко идеи за нтериорни схеми в тъмни цветове.

 

Тъмнозелено

детайл-движение двустаен-цветни-схема-идеи

Спалнята е много важна стая във всеки дом. Това е мястото, където можете да презаредите батериите си след натоварен ден и да се отпуснете както физически, така и умствено. Спалнята не трябва да бъде място само за сън, но и място, което също така стимулира въображението. Докато бялата или бежовата биха могли да бъдат чудесна идея за цветова схема, тенденциите в последните години са на страната на по-тъмните цветове. Основната причина е проста: всичко, което поставяте на такъв фон, ще изпъкне и ще създадете чудесен контраст.

Всичко, от което се нуждаете, за да разработите вашата интериорна концепция, е по-тъмен цветен фон. След това вече можете да играете с по-живи цветове, които могат да обхванат мебелите, аксесоарите, завесите, произведенията на изкуството и т.н. Например, ако решите да добавите меки одеяла за леглото си или да използвате игриви декоративни възглавници, резултатът ще бъде абсолютно безупречен и лесен за постигане. Не забравяйте за тва как въздействат картините върху такива стени! В края на краищата животът е пълен с цветове!

Черно-бяла цветова схема

лилия-коте двустаен-цветни-схема-идеи

Богато синьо и дръзко розово

Искрящи-Праскови-апартамент-цветен-схема-Идеи

Що се отнася до интериора, обикновено се препоръчват просторните, светли стаи – освен ако не става въпрос за спалнята, където е желателно по-тъмно място, за да може собствениците на жилища да се отпуснат. Нежните розови завивки и белите възглавнички (на снимката горе)дават на тази стая перфектния баланс на светлината и тъмнината, като божурите добавят живот към това, което може да бъде доста тъмно, ако не е балансирано правилно. Богатата синя стена, която изглежда толкова спокойна, е идеална човек да се изключи от света след дълъг ден във своето убежище от суетата и суматохата на света!

Подобни публикации

Какво ли е изхвърлило морето?

admin

Най-странните неща, които са намирани в човек

admin

Крибул и мистичното изцеление

admin