Любопитно Полезно

Какво трябва да знаете за мъжете с татуровки?

Резултат с изображение за мъже с татуси

Всеки, който прави татуировка днес, трябва да постави надписа “NEEDLESS” точно на челото, така че хората около него да могат да знаят с какъв човек си имат работа. Преди години татуировката е била символ на мъжество, но днес тя е по-скоро алегория на вулгарност, глупост и инерция. Всички младежи, които сляпо следват модата на правенето на татуировки, трябва да си зададат въпроса: “Плащате пари, за да разрушите кожата си? А защо не плащате и да ви извадят зъб или да ви избодят очите, защото това е същото.

Представете си следната картина. Татуиран мъж отива в затвора и се оказва, че има десет пъти повече татуировки дори от най-големите престъпници. Естествено, че за да си актуален и модерен трябва да имаш татуировки. Освен това, той ще изглежда особено тъжен, особено ако веждите му са обръснати в бръснарницата.
В миналото на истинските, силни и стабални мъже на са им били нужни външни атрибути, които да изразяват техния характер. Татуировките, брадите, раста плитките и т.н. са за повърхностни и незрели мъже. Татуировките днес демонстрират единствено трибализъм и декаденство – това е най-простото описание на сегашните тридесетгодишни деца. Те са крехки и уюзвими като хартиени чаши.
Ще мине време и тенденциите ще се променят. Татуировките ще излязат от мода, а след това момчетата ще разберат, че те разрушават кожата и са хвърлили парите си на вятъра, само защото са следвали сляпо модата и са се опитвали да се преструват на нещо, което не са. Бялата кожа, както и днес, така и преди столетия, е била винаги знак за аристокрация и принадлежност към интелигенцията. 
Татуировката е форма на истински латентен мазохизъм. Тази мода започва от звездите и се появят все повече хора, които да ги имитират сляпо. На всичко отгоре, за нея се плаща. Хората дават пари за да ги нараняват умишлено.

Подобни публикации

Мистериозни обекти заснети в космоса, за които няма обяснение !

admin

Кой магазин за килими в София да изберем

admin1

Какво да направите, за да изглеждате по-убедително?

admin