Полезно

Какво е необходимо да представим като документи при верификация в онлайн букмейкърски сайт?

За да може да правиш хазартни залози в каквато и да е онлайн платформа е напълно задължително да имаш регистрация. Тя е малко по-дълга спрямо регистрации в други сайтове, но това е нормално, имайки предвид, че депозирате пари в създадения акаунт. Ако пък имате намерението да си правите регистрация, то бъдете готови да споделите личната си информация с букмейкъра, тъй като това е единственият начин. Макар за мнозина това да изглежда малко прекалено и дори опасно, то може да сте сигурни, че при създаване на профил в лицензиран букмейкър за страната ще имате нужната гаранция, включително и от държавата, която предварително е направила щателна проверка, за да издаде въпросния лиценз.

 

Хазартните сайтове обаче преминават през още редица регулаторни органи и покриват различни сертификати за сигурност. Да не забравяме и факта, че всеки недоволен или измамен клиент на сайта може значително да нарани реномето на компанията, което в бранш на подобна конкуренция може да се окаже доста болезнено за букмейкъра. Не случайно всеки хазартен сайт подхожда с повишено внимание когато става въпрос за сигурност и отношение към клиента. Същите правила важат и за родните букмейкъри, така че въпросът как да се регистрирам в Winbet не би трябвало да затруднява потребителите. Просто бъдете искрени с информацията, която попълвате. Букмейкърът ще иска да разбере името и адреса ви, а също и дали имате навършени 18 години, тъй като това е задължително условие при направата на залози. Ще бъдете попитан още за телефон и имейл за връзка и ще ви бъде поискано съгласието за определените правила и политики на сайта.

 

В повечето случаи направата на регистрация е достатъчно, за да може да депозирате пари в сметката си и да започнете да правите залози. Ако обаче решите да теглите пари от сметката си при евентуални натрупани печалби, то ще се наложи да минете през още една стъпка, наречена верификация. Тя представлява нещо като потвърждение на самоличността, за да е ясно, че данните които сте въвели при регистрация отговарят на истината. За целта, най-честата практика е изискване от всеки потребител да изпрати снимка от документ за самоличност. Това може да бъде лична карта, паспорт или шофьорска книжка, но при всички положения информацията от снимката трябва ясно да може да се чете. Някои букмейкъри пък дори ви карат да си направите селфи снимка докато държите документа си за самоличност. Други пък изискват снимка от платена сметка от комунални услуги, която да потвърди адреса, който сте въвели при регистрацията. Всички изпратени снимки отиват само към специален отдел по сигурността на букмейкъра, които внимателно проверява информацията. Процесът може да отнеме няколко дни, но често още в рамките на деня се сдобивате с потвърждението.

 

При всички положения верификацията е неизбежна стъпка, така че рано или късно ще стигнете до нея. Точно заради това, препоръчително е да верифицирате профила си веднага след регистрация, за да сте спокойни, че в случай на теглене на пари от сметката ви в букмейкъра няма да имате трудности и спънки.

 

Подобни публикации

Кой вид парфюми са подходящи за носене през различните части от денонощието?

admin

Как се връзва панделка от сатен?

admin

Как да храним бременна котка

admin