Култура Полезно Развлечения

Какви нови филми да очакваме?

Вероятно сте чували големите заглавия като „Бързи и яростни 8“, „Карибски пирати 2017“ и редица други. Дали обаче не се намира още нещо в списъка?

Естествено че да. Списъка е огромен всяка година и може да се намерят всякакви нови филми, стига да искате. Нека да започнем списъка с нещо по-интересно и привлекателно, като екшъни например.

Ще има нов филм за Спайдърмен.

Да, правилно чухте. Сред всички нови филми, ще се наложи да видим нещо ново и от паяка. Не се знае, дали ще гледаме отново чичо Бен да умира, но това което може да се види в трейлъра е, че геройте ще са коренно различни и главната актриса, любимата на Спайдърмен няма да е червенокоса. Защо? Това е толкова уникално за филмът, а вие няма да направите косата и червена. Не знаем какво не е наред с режисьорите, но това не е приемливо.

Продължението на „Спасители на плажа“ също не е изключение. Това вече наистина ще е интересен филм. Много хора си спомнят как геройте бягаха по плажа в бански, спасяваха животи и разплитаха криминални случай. Това ще става и в този филм с няколко разлики. Ще е само филм, а не сериал, ще има леко различна история като добавяне на нов участник и съвсем различен главен персонаж – Скалата. Този огромен човек, ще играе главната роля, преди изпълнявана от Дейвид Хаселхоф. Определено интересно заглавие в листата.

Имате ли нужда от приключенски филми?

Нови филми в жанра за приключение също ще има. Да започнем с „Чудовищни камиони“. Доста подвеждащо заглавие. Не става дума за мачкащи огромни камиони автомобили, а за извънземни които се вселяват в автомобила и разширяват неговите възможности. Трейлъра изглежда доста уникален, препоръчваме ви го. Ще видите интересни каскади, малко романтика и малко преследвания между извънземни. Какво повече да иска човек?

А нещо за фантастика?

Iboy– ще е вашето заглавие за 2017. Изключително интересен и странен филм. Момче, което бива простреляно от куршум, които остава остатъци в главата му. Тези остатъци му дават способността да контролира метал и електричество. Определено новият супер герой, но всичко което трябва да направи е за да спаси момичето което харесва. Дали ще се справи или задачата, ще се окаже много трудна?

Подобни публикации

Съкровището на хан Кубрат от Малая Перешчепина

admin

Деца си правят номера на детската площадка :)

admin

Етнически и културни аспекти на Горна Джумая ( Благоевград) след 1878

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .