Полезно Развлечения

Изборът на слушалки – въпрос на стил

Изборът на слушалки е свързан с разглеждането на няколко основни компонента, които накланят везните в един определен момент. Характерното за този модел е комбинация от стилен дизайн, добро качество на вокалите и баса, както и невероятно удобство. Най-често клиентите търсят в едни слушалки, следното:

Ø    Дизайн;

Ø    Качество на продукта;

Ø    Удобство на слушалките;

Ø    Качество на звука;

Ø    Цена на продукта.

Skullcandy е световноизвестна марка, която предлага уникални модели, които съдържат всички тези компоненти в едно. Жив пример за това е модела SkullcandyMarseilleUprock.

Дизайнът е страхотен, като основната идея тук е да се акцентира върху цветовете и един от най-известните футболни отбори във Франция – Олимпик Марсилия. Слушалките в приятна комбинация от бяло и синьо, а логото на марката е златисто. Използвана е висококачествена пластмаса, така че не се притеснявайте за конструкцията на слушалките.

За качеството на самия продукт няма защо да се съмнявате. Американската марка е доказана в цял свят и е продала милиони модели. Тази им серия е със спортна насоченост и е много предпочитана от младите хора.

Друго на, което Skullcandy залага е удобството на слушалките. Много е важно човек да се чувства добре с тях. Тънката пластмаса е достатъчно удобна и същевременно лека. Моделът MarseilleUprock спада към типа On-ear. Може да използвате слушалките с часове и няма да усетите никакъв дискомфорт, както при много други модели и марки.

Качеството на звука е може би най-силното предимство на този модел, защото те са предназначени за всякакъв вид дейност. Това се получава, защото има баланс в говорителите и нивата на баса. Мощността им е 120mW с дължина кабела 1.5 м.

На последно място, но не и по важност е факторът цена. Цената в България за този модел са скромните 69 лв. На някои могат да им се виждат много, но за всичко това качество няма как да получите по-добро.

Източник: http://stemago.com

Подобни публикации

КАКВО Е ФИТНЕС?

admin

Топ 10 шеги с клоуни, които се провалят! Няма да повярвате какъв обрат! (ВИДЕО)

admin

Останете сами, докато не срещнете някой, който наистина да ви заслужава

admin