За Дома

Знаете ли какви услуги могат да предложат автоключарите

Като кажете „автоключар“, сигурно си представяте някакъв занаятчия, който ходи с връзки ключове и сандъче инструменти, за да отваря повредените ключалки на автомобилите. Това отдавна не е така. Съвременните лицензирани автоключарски ателиета наемат само солидно обучени и технически подготвени специалисти (или обучават такива), които са способни да се справят с все по-нарастващите предизвикателства на съвременните автомобилни заключващи устройства.
Ето един неизчерпателен списък, който ще ви даде представа за какви услуги може да ползвате автоключарските ателиета:

• Изработка на ключове за автомобили: дубликати на оригинала, а при липса на оригинал – изработка на ключ по шифър, включително изработка на ключове с копиране на транспондер.
• Препрограмиране на транспондер – това е чипът, който прави връзката между компютъра на автомобила и дистанционното. Има случаи, в които се налага той наново да бъде обучаван и синхронизиран.
• Ремонт на повредени ключалки, декодиране и смяна на механични кодове на ключалки – при откраднат или загубен ключ е добре автоключалките на автомобила ви да се пренаредят и прекодират по нов ключ. Така старият няма да може да се ползва неправомерно от други лица.
• Ремонт и синхронизация на дистанционни – в някои ситуации дистанционните престават да функционират не само поради изтощени батерии и тогава се налага те да бъдат ремонтирани и отново синхронизирани с автомобила.
• Обучение на ключ – то е необходимо при загубата на оригиналния ключ, за да се синхронизира новият с автомобила ви.
• Поправка на повредени имобилайзери, включително изключване – случва се автомобилите да имат проблем с имобилайзера и да не запалват. Тогава се налага неговото изключване.
• Аварийно отваряне на всички видове превозни средства – това действие често се налага при блокиране на ключалките на вратите, багажника, контактния ключ. Причините може да са механични повреди или износване.
• Изваждане на ключ, който се е счупил в ключалката.
• Смяна на батерии за ключове и дистанционни.
• Технически консултации.

За да сте спокойни за автомобила си, потърсете услугите на сертифицирани автоключарски ателиета, на които може да доверите собствеността си.
SOS LOCKMITH предлага висококачествени ключарски и автоключарски услуги от всякакво естество.

Можете да разчитате на бърза реакция, професионализъм и коректност.
Ние се грижим за вашата собственост – доверете ни се!

Подобни публикации

Защо да изберем бяло едноцветно спално бельо

admin

Страхотни идеи, които можете да реализирате със самозалепващо се фолио

admin

На какво да обърнете внимание, когато купувате домашни пантофи

admin