Обща категория

Детски легла от 3 години: модели и нюанси на подбор

Съществуват 3 основни принципа за детска стая: безопасност, функционалност и положителни емоции. Всеки от тези принципи трябва да бъде приложен в интериора и във всяка мебел, включително в леглото.

За правилния растеж и развитие детето се нуждае от здравословен сън и правилна позиция на тялото по време на почивка. Следователно нашата статия ще бъде полезна за родителите, които искат да заобиколят бебето си с максимално ниво на комфорт по време на сън. Повече за предлаганите услуги, може да видите тук: чистачи.com.

Характеристики на детските легла

Основната характеристика на детските легла е повишеното им ниво на безопасност в сравнение с моделите за възрастни. Децата са много пъргави и любопитни, особено на тази възраст. Следователно, рискът от удари в ъглите, надраскване е много голям. Важно е ъглите на леглата да са заоблени и всички остри ръбове да бъдат обработени или скрити под ръба PVC. В допълнение, детските модели имат защитни устройства, брони, които не позволяват на детето да падне от леглото по време на сън.

За дете на определена възраст няма нужда от огромно легло. Такова е, например в детската стая, която ще заеме пространство, което би било по-добре да се остави за игри и всякакви дейности. Размерите на детските мебели могат да бъдат стандартни или индивидуални.

Опциите от ПДЧ и МДФ са много по-достъпни. При добри и надеждни производители тези материали са напълно безопасни. MDF има широка гама от цветове и текстури. От минусите – ПДЧ показва ниска устойчивост на износване.

Детските креватчета имат широк спектър дизайни и препоръчваме да проучите, преди да купите. По спецификата на местоположението леглото има стандартни подови и тавански легла, които са разположени на второто ниво на детския комплекс.

Според друга класификация, леглата са разделени на двуетажни (с диван или второ легло), „растящи“ трансформиращи се легла – плъзгащи се конструкции, детски комплекси, където има легло, работна зона, система за съхранение и тематични мебели. Може да се фокусирате върху тези разновидности и да изберете най-доброто.

Така реформите в детската стая може да са направени, изцяло стандартите за безопасност, стилно обзавеждане и хармония.

Подобни публикации

Как да бъде отменено закъсняло плащане по заем

admin

6 НЕЩА, КОИТО ПРАВИМ ГРЕШНО СУТРИН

admin

Какво не знаем за парфюмните тестери

admin