Любопитно

Какво да правим със старите мебели

старите мебели

Изнасяне и изхвърляне на старите мебели се оказва доста голям проблем. Това е най-често срещаният въпрос за хората, които решават да купят нови мебели, особено големи мебели.

Премахването на стари мебели е тест. Обемните гардероби и дивани е трудно да извадите от апартамента самостоятелно и тъй като комуналните услуги не рециклират мебели, не можете да го оставите в контейнер за боклук. Според действащото законодателство извозването на обемисти битови боклуци зависи от притежателя, а не от комуналните услуги.

Трудно е да премахнете старите мебели от апартамента по няколко причини:

Трябва да имате забележителна физическа сила и издръжливост, за да носите шкафове и дивани. И ако гардероби и дивани са се запазили още от съветските времена, тогава тяхната маса е няколко пъти по-голяма от тази на съвременните мебели.

Дори ако човек има достатъчно физическа сила, за да прехвърли всички мебели в контейнери за боклук, не може да оставите всички тези неща с обикновен контейнер. Това се наказва с глоба.

Ако самият собственик или с помощта на познати е готов да изнесе старите мебели на сметището, той ще се нуждае от кола с определен размер, която не всеки има, и дори да плати за изхвърляне на градско депо. Фирмите на трети страни, които предоставят услуги за “извозване и изхвърляне на мебели”, не са евтини.

Нашата фирма chistachi.bg въвежда нова услуга „БЕЗПЛАТНО изхвърляне на стари мебели в столицата“. По този начин, клиентът може да реши проблема с извозването и изхвърлянето на стари мебели.

Услугата „Премахване на стари мебели“ може да се използва по всяко време. Мястото на старите мебели и всички останали битови отпадъци е на боклука. Затова клиента може да поръча по желание. Старите мебели се изнасят. Цената на услугата се изчислява индивидуално. Може да го използвате само при закупуване на мебели във формулата на мебелите. Посочете подробности при мениджърите-консултанти в онлайн магазина или във всеки мебелен салон.

 

Подобни публикации

Кой е най-подходящият за вас знак на зодиака?

admin

Защо децата във Франция нямат хиперактивно разстройство с дефицит на вниманието?

admin

Виетнам – страната на цветята (Снимки)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .