Полезно

В какво се изразяват предимствата на 90-дневната диета?

Ако трябва да посочим най-силните предимства на този вид начин на хранене, ситуацията ще изглежда ето така:

• трайна ефективност – диетата не допуска влизане на тялото в добре познатия „йо-йо“ режим след приключването ѝ

• резултатност – хранителната програма за отслабване дава бързи резултати, чието запазване не се оказва трудоемко за спазващите я поради богатото разнообразие от продукти в менюто, задоволяващо потребностите и вкусовете на всеки

• последователност на диетата – както вече знаете, 90-дневната диета залага на няколко цикли на хранене. Казано с други думи, 3-месечната програма се състои от четири дена редовно хранене, първият от които е винаги „белтъчен“, последван от „бобов“ (варива), „въглехидратен“ и накрая идва ред на „плодовия“.

Установеният цикъл на хранене продължава в рамките на 29 дни като последният се посвещава на водата и нейните целебни свойства. Всеки 29-ден е „воден“, през който диетуващите пият единствено вода.
Естествено, това се счита за най-трудния за издържане ден, пред изпитанията на който масата хора се провалят. Ето защо, ако и вие не успете да се справите с тази задача, тогава можете да захраните тялото си на този ден с различни зеленчукови супи, фрешове, смутита и прочее, с което хем няма да изтощите тялото си, хем няма да се чувствате виновни, че сте провалили диетата си.

Източник: https://vsichki-recepti.com

Подобни публикации

Как да се справим с паниката преди интервю за работа?

desito

Видове улични лампи

admin

Какво трябва да знаете за мъжете с татуровки?

admin