Култура Любопитно Полезно Факти

Вярата може да ни излекува от всяка болест, променяйки нашия генетичен код!

Научно е доказано, че вярата на човек може да се излекува от всяка болест.

Когато от време на време се появяват публикации за чудотворно изцеление от фатално заболяване, върху лицата на лекари и учени обикновено се появяват скептични усмивки. Дори когато става въпрос за неоспорими факти, потвърдени от съвременните методи на изследване, традиционната медицина ги отхвърля или се опитва да обясни неочакваното възстановяване на пациента с грешка в първоначалната диагноза.

Възможни са чудеса!

Академичната общност възприема възгледите на Брус Липтън  враждебно. Въпреки това, той продължава изследванията си, по време на които той последователно твърди, че без никакви лекарства е възможно да се повлияе на генетичната система на тялото. Научното направление, изучаващо влиянието на външните влияния върху генетичния код, се нарича “епигенетика”.

И все пак, основното въздействие, което може да промени състоянието на нашето здраве, Липтън разглежда именно силата на мисълта – това, което се случва не около, а вътре в нас.

”  Отдавна е известно, че двама души могат да имат една и съща генетична предразположеност към рак,  ” казва Липтън. –  Но едно заболяване се проявява, а другото – не. Защо? Да, защото живееха по различен начин: един по-често страдаше от втория; те имаха различно самочувствие и самооценка, различен поток на мисълта.

Днес мога да кажа, че можем да контролираме биологичната си природа;можем да влияем на нашите гени с нашите мисли, убеждения и стремежи.

Голямата разлика между човека и другите същества на Земята се крие именно във факта, че той може да промени тялото си, да се излекува от смъртоносни болести и дори да се отърве от наследствени заболявания, давайки на тялото психическите нагласи. Ние изобщо не сме задължени да бъдем жертви на нашия генетичен код и житейски обстоятелства.

Вярвайте, че можете да лекувате – и ще бъдете излекуван4и от всяка болест. На пръв поглед всичко е много просто. Но само на пръв поглед …

Подобни публикации

Световен ден за борба със зависимостите и мисията на Център „Жива“

admin

Епична шега! Ето така се продават обувки! (VIDEO PRANK)

admin

В сезона на сливата – лечебни свойства на синия плод

admin