Култура Развлечения

Легендарният сериал по телевизия FOX ,,Бягство от затвора‘‘ празнува своя 12-ти рожден ден

бягство от затвора
бягство от затвора
бягство от затвора

Още със самото си пускане по малките екрани през август 2005 година, американската продукция ,,Бягство от затвора‘‘ веднага се наложи по цял свят и се нареди сред най-успешните сериали по FOX. През август 2017 година излъчваният по телевизия FOX хит ще навърши цели 12 години.

Сюжетната линия на ,,Бягство от затвора‘‘ е насочена към Линкълн Бъроуз, който е осъден несправедливо на смърт, след като бива предаден за убийството на брата на вицепрезидента на Съединените американски щати.

Той бива натикан в чикагски затвор, където очаква своята екзекуция, но през това време другият главен герой в излъчвания по телевизия FOX екшън сериал ,,Бягство от затвора‘‘, а именно братът на Бъроуз – Майкъл, влиза при него с гениален план за спасяването му. Но това, което той не е помислил, е, че ще има много желаещи за приобщаване към двамата персонажи на един от най-вълнуващите сериали по FOX. През това време обаче, главните виновници за несправедливата смъртна присъда на Линкълн разбират за тайните планове на двамата братя и решават да зашият устите на всички, които са наясно със суровата истина за тяхното престъпление.
Благодарение на новаторския, нестандартнен и вълнуващ сценарий, ,,Бягство от затвора‘‘ успя да си запази дългогодишна позиция сред най-добрите сериали, които са излъчвани някога по телевизия FOX. Доста голям принос в интереса към американската продукция, превърнала сe в един от най-обичаните сериали по FOX, има създаденият контраст между образите на двамата братя от ,,Бягство от затвора‘‘. Така например, Линкълн не е образован и е с избухлив, първичен характер, докато брат му е неговата пълна противоположност. Но въпреки това, тяхната силна връзка се поддържа до края на последния сезон, поддържайки сериала сред топ най-добрите продукции, които са излъчвани по телевизия FOX.

Подобни публикации

Тракия Понтика и ключовото място Тракологията

admin

Най-епичните провали на седмицата :)

admin

Платени спортни прогнози безплатно!

desito