Полезно

Модни тенденции при палтата

palta-2016Модните тенденции съпътстват света на дрехите през всеки сезон.

Това, което видяхме на световните модни подиуми окончателно затвърди максимата, че всичко ново е добре забравено старо.

С тези думи искаме да кажем, че модната вълна при палтата носи духа на 70-те години – комфорт, топлина, но и стил.

Особено актуални и много харесвани сред дамите си остават палта с дължина до коляното. Те освен много красиви, са и по-практични в сравнение с дългите до глезена модели.

Акцент не се забелязва много ясно при кройките. Те са в доста широки граници – от силно вталени до широки и прави модели.

Разгледахме дължините и кройките, сега идва ред на материята. Тази зима кожените дрехи са хит. Това се отнася и до палтата. Разбира се, вълната е незаменима при изработката на връхни дрехи. Поотделно или в комбинация, вълната и кожата правят зимата не чак толкова мразовита и много стилна.

Преминаваме към цветовете. Освен класическото черно и бежово, много актуални са ярките цветове – синьо, жълто червено, зелено. Комбинирайте с изчистен и едноцветен панталон или пола, и няма да сгрешите.

Декорациите и принтовете тази зима също са забележителни. Като се започне от флорални мотиви, шотландско каре и се стигне до ресни и „разплетени“ шевове, всичко е актуално.

Сега ще обърнем внимание на един неостаряващ и много, много впечатляващ стил – милитъри. Кройката, допълнена от копчетата и пагоните, ще ви придадат много атрактивен и същевременно елегантен външен вид. Прекрасно се комбинира с изчистен панталон.

Заложете на палтата, в които се чувствате най-добре, съчетайте ги с любимите си дрехи и самочувствието, което ще излъчвате няма да остане скрито за околните.

Подобни публикации

Всичко, което трябва да знаете за трислойният паркет

admin1

Как да бъдете комбинативни за ефективно почистване на дома

king content

Презентиране на продукти в интернет

admin1