За Дома

В цветовете на лятото: Как да преобразите спалнята с калъфки за възглавници

калъфки за възглавници

Всеки сезон е повод за ново вдъхновение, а домът е платното, върху което можем смело да „рисуваме“

За пълноценната почивка у дома е важен уютът, чистотата и хармоничната среда. Колкото и малко време да прекарваме понякога в него, след натовареното ежедневие копнежът на всеки е именно този: за красив интериор в условията на максимално удобство. Смяната на сезоните диктуват настроението и желанието за експерименти.

Сега е времето да преобразите спалнята с помощта на нови калъфки за възглавници. 

Насочваме вниманието си към цветовете и материите на лятото, за да се доближим до мечтания морски бряг, да се насладим на слънцето и да внесем нужното разнообразие.

С бежовата гама при калъфките и спалното бельо може да постигнете отлична основа за контрастни решения при останалия текстил и обзавеждане в жилището. Неутралните тонове лесно се съчетават и силно напомнят на пясъка между пръстите ни, онова усещане, което си спомняме дни наред през останалата част на годината.

Пастелно синьо или зелено – като вълните на океана, а може би тюркоаз за по-дръзките ценители на морските тонове. Калъфки в този цвят могат да създадат неповторима атмосфера в спалното помещение. Вечер ще се чувствате приласкани да се отпуснете върху тях, а сутрин ще се събуждате с усмивка.

Топлите прасковени, жълти и оранжеви тонове съвсем не са изключение за калъфките в спалнята. Те могат умело да бъдат комбинирани с цялостната визия на стаята. Няма нищо по-прекрасно от прокрадващите се слънчеви лъчи сутрин, когато им позволите да нахлуят през завесите, отразяващи се и откриващи синхрон в наситените тонове на спалното бельо в дома ви.

За привържениците на класиката бялото си остава закономерност, но и перфектно се вписва, ако се осмелите да играете с вариантите и допълненията. Допустимо е да смесите бяло с друг по-тъмен цвят калъфка на възглавницата на партньора, за да се превърнете символично в деня и в нощта, две половини на едно цяло.

Акцентите са стилни и интересни, а и подлежат на промяна, винаги когато се стремите към търсения ефект.

През топлите летни месеци фокусът е и върху качествените естествени материи.

Памучният сатен води класацията при избора на потребителите, тъй като е с изискана визия и деликатен блясък, а допирът за кожата е несравним. Ранфорсът също е особено предпочитан при калъфките за възглавници, а издръжливостта му във времето е сред изявените му предимства.

Имате свободата да създавате сами спалните си комплекти на сайта на Dilios, където може да изберете желания цвят калъфки за възглавници, чаршаф и плик в духа на лятото и морските приключения.

Подобни публикации

Перфектното почистване на покъщнина София започва с малки трикове

admin

Вдъхновяващи рецепти: Готвим с любов за цялото семейство

admin

На какво да обърнете внимание, когато купувате домашни пантофи

admin