Полезно

7 корпоративни подаръка за всеки повод

Корпоративните подаръци са сред най-подходящите методи да затвърдите отношения с колеги, клиенти и партньори и да покажете своята благодарност. Те могат да бъдат поднесени с повод или без повод, като стойността на жеста ще е еднаква и в двата случая. Корпоративните подаръци могат да укрепят вашия бранд и да демонстрират, че вие сте загрижени за хората, с които работите. Съществуват десетки предимства от това да изненадате тези, с които работите с корпоративен подарък, но истината е, че изборът на правилен подарък често се оказва голямо предизвикателство. 

 

Можете да поднесете брандиран тефтер А5, луксозен химикал или пък календар. За да направим пазаруването на корпоративни подаръци по-лесно и приятно, ние сме подготвили списък със седем  предложения за офис подаръци. 

Брандиран тефтер 

Първото нещо, за което повечето хора се сещат, когато помислят за офис среда, е незаменимата част от организацията или именно тефтерът. Тефтерът заема специална позиция в ежедневието на работното място. Той се грижи за това да сме винаги навреме, да не забравяме важни срещи, разговори или проекти и да бъдем организирани през целия работен процес. Подарете на колега, партньор или клиент луксозен, брандиран тефтер, който ще запомня за вашата признателност през цялата година. Подберете тефтер с красиви, издръжливи корици и го персонализирайте със специално пожелание към получателя. 

 

Брандирано шише за вода

Тъй като в днешно време хората обръщат повече внимание на своето влияние върху околната среда и въздействието на пластмасите за еднократна употреба, брандираните бутилки за вода са топ идея за корпоративен подарък. Бутилка за вода с логото на вашия бизнес и фирмените цветове може да бъде полезна за тренировки, време в офиса и еднодневни пътувания. Можете да дадете бутилки с филтрирана вода или метални бутилки за вода, които поддържат напитките студени. Тези корпоративни подаръци са особено подходящи за фирми, популяризиращи спорта и пътуванията.

Комплекти за кафе

Ако вашите колеги или бизнес партньори пият кафе, то комплект за кафе с кафе на зърна, бисквитки и някои фирмени чаши може да бъде чудесен и полезен избор. Голям комплект за кафе може да насърчи споделянето, така че подаръкът ви да привлече вниманието към вашия бранд сред приятели и колеги на получателя. Създаването на партньорството с местни кафенета и пекарни за създаването на тези подаръци също показва, че подкрепяте местния бизнес.

Комплекти за пътуване

Ако имате в списъка си хора, които пътуват често – независимо дали пътуването е част от тяхната работа или любимо занимание – тогава фирмен подарък като етикет за багаж или поставка за паспорт може да бъде удобен и обмислен подарък. Вашата компания ще получи допълнителната полза от излагането на бранда, когато вашите получатели пътуват с вашия подарък.

Офис игри

За офис подарък с по-дълъг живот може да помислите за настолна игра с бизнес ориентация или пък вид пъзел, който стимулира креативното мислене. Тези игри могат да насърчат корпоративното изграждане на екип и забавлението. Получателите ще се сещат за вашата компания всеки път, когато играят тези игри.

Непретенциозни растения

Растения, които не се нуждаят от много грижа, като малък кактус, сукулент или въздушно растение, могат да донесат години удоволствие на вашия получател, а изборът на растения с ниска поддръжка може да гарантира, че подаръкът ви ще е дълготраен. Можете да добавите бележка със съобщение като „Бихме искали да помогнем на бизнеса ви да расте“, за да насърчите действие. Можете също така да поставите логото на вашата компания върху саксията на растението.

Чанта за лаптоп

Чантата за лаптоп е практичен корпоративен подарък, който вашите получатели могат да използват всеки ден. Изберете висококачествена чанта, която е издръжлива, но лека, с меки подплатени джобове за електроника. Поставете логото на вашия бранд по най-деликатния начин, за да насърчите редовната употреба.

 

Съществуват още стотици идеи за страхотни корпоративни подаръци, с които можете да зарадвате хората , с които работите, да изкажете вашата благодарност и да направите бранда си още по-разпознаваем. Надяваме се, че тези идеи ще ви послужат за вдъхновение. 

 

Подобни публикации

6 неща, които правите несъзнателно, които ви правят по-малко привлекателни

admin

Инструменти и материали за смяна на щрангове

admin1

Как се връзва люлка

admin