Любопитно Полезно Факти

6-те най-странни качества на перфектния мъж, според учените

Резултат с изображение за Джордж клуни

Ще ви представим 6 от най-неочакваните качества на идеалния мъж, според последните открия на учените. Науката доказа, че тези няколко признака са от съществено значение за женския пол:

1. По-възрастни мъже.

Оказва се, че жените харесват мъже, които са по-възрастни от тях, защото вярват, че един по-възрастен мъж ще бъде по-опитен и по-мъдър. Също така, мъж, който е малко по-възрастен, излъчва увереност и има уегнало поведение. Това се нарича ефектът на Джордж Клуни”.

2. Мъже, които са приятели на животните.

Едно кученце например действа на дамите като магнит, без значение какво е. Следователно, един мъж с куче или котка или каквото и да е животно би бил силно харесван от жените. Причината е, че ако човек е добър към животните, е доста вероятно, че ще бъде добър и с хората. Учените смятат, че това е така.

3. Разумно харчещи парите си.

Жените не могат да харесват някой, който харчи милиони за безполезни дрънкулки. Макар, че доста хора смятат, че жените обичат мъжете бохеми, всъщност те не харесват да се харчат излишни средства за глупости. Жените обичат мъже, които са организирани, защото това означава, че имат огромен самоконтрол.

4. Мъже, които свирят на музикален инструмент.

Човек с музикален талант би бил привлекателен за всички момичета. Те биха били оаровани по-скоро от един мъж, който може да им посвири на китара в близост до тиха река, отколкото да бъдат обградени от богатство. Музиката докосва акордите на сърцето и това е нещо, което жените оценяват истински.

5. Мъже с миризма на чесън.

Това е наистина странен факт, но е реален. Жените обичат миризмата на тялото на мъжа, след като е ял чесън, тъй като то произвежда мускус, който представлява естествена миризма, която привлича жените. Може да изглежда малко странно, но тази миризма действа на жениет като силен афродизиак.

6. Мъже с чувство за хумор.

И накрая, стигаме до най-важното – чувството за хумор. Ако човек успее да накара едно момиче да се смее, то той навярно ще я спечели за цял живот. Човек, който има чувство за хумор, винаги може да и оправи настроението и гледа на живота с лека ръка без да е прекалено сериозен. Това привлича много всяка жена. 

Подобни публикации

Невероятни умни приспособления

admin

10 звезди, които са загубили красотата си, но за запазили чара си (Снимки)

admin

Кардизол – мнения – цена – съдържание – отзиви – аптеки – Cardizol

admin