Полезно Развлечения

5 Причини да пазаруваме дрехи втора ръка

12322  Има една голяма мода напоследък в света на дрехите – да се пазаруват дрехи втора ръка! За много от вас, това може да е странна тенденция и не особено практична, но за други – тя е истинска находка за стратегия, която да ви позволи да бъдете и хубави, и достатъчно спестовни. Истината е, че самите ние също намираме доста предимства в пазаруването на стоки секънд хенд – включително и когато става въпрос за дрехи. Затова и днес решихме да убедим и вас в това твърдение. Ето нашите 5 причини да пазаруваме дрехи втора ръка:

По-евтино е

Знаете ли, че годишно можем да похарчим поне 10 пъти по-малко пари, ако се откажем от скъпите нови дрехи и ги заменим със стари? И знаете ли, че всяка година вие харчите ужасно много пари за палта, рокли и дънки, които не носите достатъчно време и после, понеже ви омръзват, захвърляте и купувате нови, с което не водите кой знае колко оптимален бюджет?

Пазите околната среда

Всяка втора употреба е начин да помогнем на скъпата ни майка природа. Ако спрем да свръх потребяваме и започваме да доизползваме неща, които могат още да се ползват, ще си спестим много бъдещи катаклизми и ще намалим недостига на ресурси.

Можем да се обличаме в маркови стоки!

Само и единствено в магазин за дрехи втора употреба можем да си позволим да си купим за един ден маркови дънки и палто, без да се разорим! Ами какво по-хубаво от това?

Има богат избор

Макар и не винаги да има вашият размер, то изборът е голям. Понякога дори може да тръгнете само за пола, но да си тръгнете и с клин, а даже и с някоя друга риза!

Можете да вкарате собствен стил

Нещата в магазина са едни и същи, а хората по улиците – като извадени от витрината. Но в магазините за втора употреба има всичко и можете да проявите своя собствен стил!

Източник: http://e-obuvki.com/

Подобни публикации

Никога не се обръщайте така към детето си! МНОГО ВАЖНО ЗА ВСЕКИ РОДИТЕЛ!

admin

Най-странните звуци записвани някога !!!! УНИКАЛНО!

admin

Защо продажбите на матраци скочиха по време на локдауна

gri123