Любопитно Полезно

5 признака, че сте намерили вашата сродна душа

5 знака, че сте намерили вашата сродна душа

images (2)

Независимо дали сте направили списък на това, от което се състои идеалният партньор или не, оставете плановете и предположенията настрани. Спрете да мислите, вслушайте се във Висшия разум, който ни вди отгоре и интуицията си, за да разберете какво е отредила за вас Вселената.

1. Вие сте съпричастни с тяхната болка.

Сходните души се познават достатъчно добре, за да споделят всичко – дори и с вибрации. Когато те са щастливи и вие сте щастливи. Когато те са тъжни или страдащи, вие също не сте добре.

 2. Приемате, както доброто, така и лошото един в друг.

Сродните души могат да видят доброто във вас, но те също виждат доброто във вашите лоши страни. Нашите недостатъци могат да имат и добрите си страни, а вашата половинка знае това. Ако сте прекалено педантични, вероятно сте страхотни при плащането на сметките навреме. Ако сте обсебени на тема къде стоят чорапите, може би имате много чиста къща.

3. Споделяте подобни цели в живота.

Що се отнася до етиката, ценностите и целите, вие сте винаги на една вълна. Може да имате различни методи, но крайният резултат е същият.

4. Не се страхувате да са честни и открити един спрямо друг.

Изразяването на загриженост или сериозните дискусии могат да бъдат истински кошмар за някои двойки, но не и сродните души. Те знаят, че комуникацията е нещо добро и го използват по положителен начин.

5. Уважавате личното  време един на друг.

Всички ние се нуждаем от лично пространство, за да седнем и да осмислим явленията на заобикалящия ни свят. Почивката и ребалансирането на индивидуалните ви енергии ви помага и на двамата.

Подобни публикации

Защо хълца бебето?

admin

Как да се грижим за кожено яке

admin

На какво е символ червената гривна?

admin