Любопитно Полезно Развлечения Факти

5 неочаквани качества на идеалния мъж

Когато мислим за един перфектния мъж, ние винаги си представяме някой с шестцифрена заплата, абсолютна физическа красота и височина над 1.85 см. Но последните изследания на учените опровергават тази теория и представят истинските качества, които следва да въплъщава идеалния мъж.

В крайна сметка всичко, което има значение, е сърцето ви и какви са вашите намерения. Каквото и да си говорим, първите впечатления са много важни!

И така, нека ви представим качествата на мъжа-мечта

1. Дебели вежди и добре структурирана брадичка.

Жените харесват мъже с гъстаи вежди и добре оформена челюст. Когато става дума за ангажимент за цял живот, жените първо забелязват това. 

2. Брада.

В проведено изследване, брадата се нарежда на второ място сред предпочитанията на жените. Буйната брада, която расте след период от 10 дни, се оказва женски афродизиак, който допада на жените повече от напълно лиценото от брада лице или това с рядка и тънка брада. 

3. Белези.

Добре известен факт е, че жените обичат белезите в мъжа. Това ги прави малко опасни и доста мистериозни. Човек с белези разказва история за битки и чест. Една жена вярва, че човек, който може да живее с белези, трябва да е достатъчно достоен и смел.

4. Усмивка.

Може би най-печелившата характеристика на всеки мъж е добре оформена усмивка, нещо, което завладява жените по целия свят. Това е по-добре, ако въпросният човек има усмивка, която е приятна, флиртуваща и донякъде непохватна. Повечето от нас мислят, че това е причината, поради която жените харесват лошите момчета.

3. Червен цвят.

Червената риза или тениска привличат жените, според доказани източници. Смята се, че този цвят привлича, както мъжете, така и жените. Следователно, мъжете е добре да се опитват да носят червено по-често.

Подобни публикации

Защо да изберем вълнени шапки за зимата

admin1

Магия 2004 ЕООД – една от водещите компании за обработка на сушени сини сливи у нас

admin

В търсене на ремонт на перални онлайн

admin1