За Дома

Устойчивост и отговорност – ключови принципи на Ideal Standard

Ideal Standard е компания, която цени устойчивостта и социалната отговорност. Инвестира в щадящи природата технологии, добри практики за управление на отпадъците и поддържа висок стандарт на здравословни условия за своите работници. Марката създава продукти, които насърчават отговорното потребление на вода.

Един пример за ангажимента на Ideal Standard към устойчивостта е неговата технология AquaBlade®, която предлага “по-умно” решение за тоалетни. AquaBlade® е оборудван с микроканал, разположен в горната част на тоалетната чиния, който позволява на водния поток да изплаква 95% от повърхността под него, напълно отмивайки нечистотиите. Това води до по-ефективно използване на водата и намалено потребление в сравнение с традиционните тоалетни.

Друг важен аспект от ангажимента на Ideal Standard към устойчивостта е техният ProSys™ System, който обхваща всички компоненти на мокрото помещение, включително тоалетни, бидета, умивалници, писоари и душове. Разнообразният набор от продукти, предназначени за масивно и сухо строителство, го прави идеален избор за различни проекти. Системите за вграждане ProSys™ се отличават с богат набор от функции, които осигуряват лесна инсталация и поддръжка, спестяват енергия и вода и подобряват хигиената.

Ideal Standard също така демонстрира своя ангажимент към устойчивостта чрез своята скрита изобретателност FirmaFlow®, която използва механично спиране, за да регулира водния поток от крановете до точно необходимото количество за измиване на ръцете. Това води до спестяване на до 50% повече вода в сравнение с традиционните кранове.

В допълнение към своите екологични инициативи, Ideal Standard също така подкрепя образованието, здравеопазването, изкуството, културата и спорта в региона. Чрез тези усилия компанията демонстрира своя ангажимент към социалната отговорност и положителното въздействие, което може да окаже върху общностите, в които работи.

В заключение, устойчивостта и социалната отговорност са ключови принципи на Ideal Standard. Чрез своите иновативни продукти и ангажимент към общността, компанията се стреми да създаде положителна промяна в света, като същевременно предоставя висококачествени решения за баня за своите клиенти.

Подобни публикации

Какво значение има размера на матрака за пълноценен сън?

admin

Всичко, което трябва да знаете за Paint By Numbers – картини за рисуване по номера на БГ език

admin

Защо да изберем бяло едноцветно спално бельо

admin