Любопитно Мистерии Технологии

Съществува ли телепатията?

30738779_10211099095465895_8009504655612519753_n
 Психичната комуникация съществува – тя е известна като телепатия. Някои вярват в това явление, други го смятат за фантастично. Но огромен брой хора знаят, че можем да си припомним един човек, когото не сме виждали от дълго време, сякаш той ни призовава мислено и случайно се срещаме – понякога в чужд град!
С близки хора това се случва през цялото време. Например, ние току-що започваме да набираме номера, просто отваряме контакта, а след това същия човек се обажда или ни пише!
Понякога ние предварително знаем, защото го чувстваме, че близките ни идват към дома ни, въпреки, че не сме се уговорили те да дойдат.
Някои близнаци имат умствена комуникация – и това е доказан факт. Майките в болницата се събуждат, сякаш чуват, че бебето им е гладно, когато то започне да плаче – а детето може да се намира в другия край на сградата…

В Япония маймуни са се научили да мият пясъка от картофи. Тогава другите маймуни също се научават! Нищо изненадващо, обичайната имитация … Странно става, чак когато маймуните и на други острови и дори в зоологически градини започват да мият картофите. По някакъв начин получават полезна информация по телепатия.

Експериментът през 2014 г. показа как думата “чао!” телепатично предадена от един човек се появява на компютърния екран пред друг човек на друг континент.

Учените разработват роботи и изкуствен интелект, които могат да бъдат контролирани със силата на психиката, така че мислите могат да бъдат предадени. Доказано е, че можета психически да се свържете с човек или да му дадете любовта и подкрепата си без да се виждате, чувате или да си пишете.

Представете си как се свързвате с някой ваш познат умствено, сякаш му се обаждате по въображаем телефон. Всичко е като в живота: ако някой иска да общува с вас, той ще отговори. Ако той не иска – той няма да отговори и дори може да блокира досадния абонат. Но хората обикновено отговарят: в същия ден или веднага, в зависимост от силата на сигнала, те се обаждат или пишат. Просто се свързват физически с вас.

Подобни публикации

Изработка на сайт

desito

“Няма Бог, няма живот след смъртта”, твърди Стивън Хокинг

admin

6 знака, че вашият партньор е лудо влюбен във вас

admin