Любопитно

Професионален грим – за да изглеждате и да се чувствате неотразима

Предстои ви сватба, бал или друго важно събитие – поверете ни вашата красота

 

Чували ли сте твърдението, че гримът е форма на изкуство? Ние сме напълно съгласни с него и сме много щастливи, че творим изкуство, създавайки красота. 

А и смятаме, че понякога гримът е способен да направи чудеса. Може да превърне една несигурна, неуверена в себе си жена в дама, която знае какво иска и как да го постигне. Гримът е не само красота, той е и самочувствие и сила. 

И ако за ежедневния грим е по-препоръчително да е по-лек и естествен, то когато говорим за официален грим нещата се променят. Защото тогава трябва да сте бляскава и забележима, така че всички да ахнат от възхищение. 

В нашия салон Lash Boutique в град Варна, предлагаме услугата професионален грим – https://myankova.com/profesionalen-grim

В зависимост от специалния повод, който ви предстои, можем да ви направим грим за сватба, грим за бала или за друго събитие. 

Разбира се, това, че става дума за важен момент от живота ви, не означава, че трябва да сте с много тежък грим. Например, ако говорим за сватбения ден, един от най-важните в живота на човек, може да искате максимално естествена и изчистена визия. Тогава ще ви предложим лек грим за сватба. 

Вариантите за грим за булка са доста, от вас зависи кой ще изберете. Гримът трябва да е съобразен с тоалета, прическата и аксесоарите, за да може накрая да се получи една завършена и красива визия – визията, за която сте си мечтали цял живот. 

Професионален грим е една от любимите ни услуги, защото знаем, че след като си свършим работата, ще си тръгнете от салона по-красиви, по-щастливи и по-уверени в себе си. Но също така сме наясно, че имаме огромна отговорност, тъй като сте ни доверили красотата си за много важен ден от вашия живот. Затова преди да пристъпим към работа, обсъждаме с вас какъв точно грим искате. Защото най-важното нещо е вие да се харесвате и да се чувствате добре в кожата си. 

Споменахме сватбата – това е денят, за който всяко момиче си мечтае от дете – за бялата рокля, Менделсон, гостите, тържеството и т.н. 

Логично е, ако това щастливо събитие ви предстои, да искате да сте неотразима и да запазите красив спомен за цял живот. Затова, в нашия салон, обожаваме да правим грим за сватба. Смятаме, че в този момент творим изкуство върху вашето лице и вярваме, че по този начин спомагаме за вашия незабравим празник. 

Освен сватбата, друго важно и любимо събитие на мнозина е абитуриентският бал. 

Всички, които са минали през този момент в живота си, знаят какво суетене е около избора на тоалет и около всеки дребен детайл, който трябва да се изпипа. Да имате красив грим за бала е едно от най-съществените неща, затова ние сме готови да ви помогнем, ако ни се доверите. 

От вас зависи дали ще пожелаете по-тежък и впечатляващ грим или по-лек и естествен – ние сме насреща, за да изпълним желанията ви и да ги превърнем в реалност. Естествено, готови сме, като професионалисти да ви дадем нужните съвети, а вие решавате дали ще се вслушате в тях. 

Все пак това е вашият ден и е важно вие да се харесвате. А ако вие се чувствате красива и другите ще ви харесат – това е сигурно!

И накрая, бъдете сигурни, че няма да ви подведем, защото сме специалисти с дългогодишен опит и работим само с качествени материали. Защото не става дума само за красота, а и за грижа за здравето – а здравето е преди всичко. Затова компромис с използваните материали не правим – за нас е важно кожата на лицето ви да е в добър вид и след свалянето на грима. 

Ако имате алергии или непоносимост към някоя съставка, е хубаво да ни кажете предварително, за да го имаме предвид. Оттам нататък оставете работата на нас, а вие се наслаждавайте!

Подобни публикации

Какви са ползите от мрежите за селско стопанство?

admin

Колко трябва да е луд човек, за да влезе в клетката на лъва???

admin

Правила при изграждане на фундамент за плъзгащи се портали

admin