Любопитно

Подарък според зодията: Дизайнерски часовници, подходящи за земните знаци

Часовникът заема важно място в нашето ежедневие. И не само да ни ориентира във времето, а защото отдавна вече се настанил трайно в топ класациите на един от най-желаните и стилни модни аксесоари, предпочитани от дамите. Красивият и елегантен дизайн, както и качествената изработка са това, на което трябва да наблегнете при избора. Но това не всичко. Хубаво е вашият подарък да бъде съчетан и със зодията на дамата, за която е предназначен. Така е сигурно, че ще успеете да отговорите най-пълно на нейните очаквания. Нека видим какво препоръчват астролозите и на какъв точно модел да се спрем, когато търсим подходящи луксозни часовници за земните зодии.

Дизайнерски часовници за зодия Дева

 

Жената Дева е популярна като взискателна критикарка, която обича да изпипва нещата докрай. Не бъдете неподготвени, когато се опитвате да я зарадвате с марков часовник. Той трябва да отразява нейната личност, да отговаря на общественото й положение, а дизайнът да не е твърде крещящ, но пък и в никакъв случай да не бъде твърде семпъл. Добре би било, ако и самата Дева знаеше какво точно иска, защото в преследване на съвършенството, тя е винаги готова да извади извън нерви всеки, който се опитва да й угоди. Казваме го с любов, разбира се, защото тези дами наистина заслужават респект с волята си и усърдието, което полагат когато се захванат с нещо. Ако искате по-конкретен съвет – обърнете внимание на изискани модели луксозни часовници с метални гривни и минималистичен циферблат.

Дамски часовници Майкъл Корс – изискани луксозни модели, подходящи за подарък на дамите от зодия Дева

Дизайнерски часовници за зодия Телец

 

Дамите от зодия Телец си падат по надеждните, класически модни аксесоари, затова и един стилен дизайнерски часовник с луксозно докосване ще се окаже най-мечтаният подарък. Жената Телец обожава качествените аксесоари, приятните цветове и текстури, но особено много държи и на практичността. Часовникът, в който искате тя да се влюби, трябва да бъде не особено атрактивен, но със сигурност стилен и скъп, защото тя ще гледа на него като на инвестиция.

Не знаехте ли? О, тези прекрасни дами са ужасни материалистки! Задоволете амбициите им и им осигурете повод да бъдат горди с някой изискан модел от най-новите колекции луксозни дамски часовници. Бъдете сигурни, този жест ще се помни дълго време, защото дамата Телец е лоялна и вярна до края на живота си.

Луксозни часовници Michael Kors– елегантни модели, подходящи за подарък за дамите от зодия Телец

Дизайнерски часовници за зодия Козирог

 

За представителките на зодия Козирог, луксозният часовник не е просто моден аксесоар, а полезно и функционално устройство. В същото време моделът следва да е ненатрапчив, съвсем фин и все пак напълно категоричен намек за материално благополучие на притежателката му.

Жената Козирог е стъпила здраво на земята и си пада по практичните неща. Тя не възприема часовниците като играчка, а се отнася с необходимото уважение към тях. Освен това е доста тщеславна, затова изберете модел, с който определено ще може да предизвика завистта на колегите си.

За нея е важно другите да я възприемат като личност, към която се изисква респект. Дизайнерските часовници са идеалният подарък, с който наистина ще спечелите сърцето й.

Представителките на зодия Козирог са самоуверени, така че, може да заложите на всякакви по-впечатляващи модели, без да се тревожите, че това ще го смути. Дори точно обратното – колкото по-ярък е часовникът, толкова по-добре!

Дизайнерски часовници Michael Kors – оставете без дъх представителките на зодия Козирог

За да разгледате още ефектни предложения за подарък на всички зодии, ви каним да посетите нашата платформа Timebox.bg, където ще откриете широка гама най-нови модели дизайнерски часовници на вълнуващи цени!

 

Подобни публикации

Фрапиращи кадри от катастрофата в Монсерат

admin

Как да прикрием недостатъците по фигурата с помощта на цветовете и материите. Практично и ефектно!

admin

Модерни идеи за декорация: Звездната тематика в украсата на нашия интериор

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .