Полезно

Удължете летните емоции с оригинален подарък за нея

подарък за жена

Топлите месеци предполагат повече свобода, забавления и незабравими спомени – удължете максимално сезона с възможности за летни преживявания.

С впечатляващ и оригинален подарък за нея може да удължите лятото и незабравимите преживявания. Ако се чудите коя е мечтаната изненада за всяка дама, отговорът всъщност е много лесен. Поднесете й емоции, усещане за безгрижност и свобода.

Дали ще изберете да го направите с ваучер, който тя да оползотвори според своите предпочитания, или ще се спрете на конкретна идея, при всички случаи решението ще е правилно.

  • Романтична разходка с яхта

Аромат на море, залез и чаша с качествено питие – има ли кой да устои на подобно предложение?! Лятото предлага всичко това, а ако го превърнете в незабравим подарък, то вие несъмнено ще спечелите сърцето на любимата си.

Споделеното преживяване е гаранция за романтика, красиви емоции и спомени, които със сигурност няма да пропуснете да запечатате на лента, за да се връщате отново към тях през студените дни вкъщи.

Не отлагайте мечтаното пътешествие, а се насладете на това достъпно и наситено с усмивки преживяване в открити води.

  • Свободен полет с балон

Има възхитителни гледки на територията на България, които не бива да пропускате да зърнете лично с очите си. Такъв подарък не само, че си заслужава, той ще ви зареди с адреналин и много радост.

Чувството да се рееш свободно в зоната, до която достигат само птиците, не може да се опише с думи. Преживяването може да се използва и от онези, които имат страх от височини. Полетът с балон е най-приятният начин да преодолеете притесненията си, тъй като издигането е плавно и постепенно.

  • Езда и обяд сред дивата природа

Ако половинката ви обича природата, а и няма търпение да се откъсне от шумотевицата на града, направете й този специален подарък. Да яздиш кон сред планинските пейзажи, а след това да спреш за обяд и си направиш барбекю и пикник – това е прекрасна възможност за наслада на сетивата.

Уникалното преживяване ще ви сплоти и несъмнено ще го помните цял живот. Опцията включва разходка с кон за двама, като в нея могат да участват и деца.

  • Приготвяне на джелато

Всички обичаме сладолед, а лятото няма как да съществува без това удоволствие. Дамите често се придържат към режим, но и те му отпускат края през любимия перио, позволявайки си вкусния десерт. А знаете ли как се приготвя от истинските джелато занаятчии?

Научете заедно историята и тайните на ръчно приготвеното италианско джелато. Ще навлезете в дебрите на рецептите от Ботуша и създаването на уникални вкусове.

Уъркшопът завършва с дегустация на прясно приготвения сладолед и подарък голяма кутия от него за вкъщи.

Подобни публикации

Още светлина в дома

admin

Как се яде манго?

admin

Как да сглобим геймърски компютър

redactort