Любопитно

Модерни идеи за декорация: Звездната тематика в украсата на нашия интериор

Звездите винаги са били много привлекателна тема за размисъл и вероятно затова картините и фототапетите, изобразяващи звездното небе са много предпочитани за украса на дома. Има нестихваща романтика в тези невероятни картини, която събужда у нас спомени, мечти и копнежи.

Да украсиш дома си със звездното небе или с величествената красота на висок връх, издигащ се до висините, това са едни от най-сполучливите идеи, с които ще постигнете страхотен резултат, без значение в кое от помещенията на дома мислите да ги приложите. Защото те са наистина универсално решение за всяко едно пространство – жилищно, търговско, офис помещение или каквото друго можете да се сетите.

Разбира се, най-популярно решение е да изберете да поставите подобни величествени пейзажи в стаята, където семейството прекарва най-много време – хола. Подобни изображения ще направят много за изграждането на релаксираща, хармонична среда, за да може всеки, който се докосне до нея да се радва на спокойствие и да почувства как напрежението от дългия работен ден си отива и се измества от едно невероятно блаженство.

Според психолозите, подобни „девствени“ пейзажи, които все още не са опорочени от човешката ръка, ни карат да се чувстваме много по-уравновесени и сякаш ни зареждат с нови сили и много положителна енергия.

Ето защо, някои от хората предпочитат да закачат такива тематични изображения в спалнята – за да могат да почерпят от тяхната сила още при самото събуждане и съответно – да успеят да разсеят и последните частици напрежение в края на изминалия ден, точно преди да се унесат в сладки сънища.

Но където и да позиционирате картините, изобразяващи величественото звездно небе, бъдете сигурни, че няма да сгрешите. Ако в последствие решите да ги преместите, това може да се случи много лесно и бързо, защото модулните платна са съвсем лесни за монтаж и демонтаж. Също така те се поддържат изключително лесно. Достатъчно е просто да ги държите на сухо място и да ги почиствате внимателно с леко влажна кърпа и те ще ви радват дълги години напред със своята неувяхваща красота.

Източник: Benchtalks.com

Подобни публикации

Мускулите не винаги означават, че ще победите противника :)

admin

Най-странните звуци записвани някога !!!! УНИКАЛНО!

admin

Най-интересните кадри с цунамита

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .