Любопитно

Мечe от рози е истинска тенденция за 2021!

За да предизвикате оживена усмивка на лицето на любим човек, опитайте се да представите мече от изкуствени 3D рози и светът около вас ще стане малко по-мил. Получаването на такъв необикновен подарък ще бъде приятно не само за младо момиче, но и за любимата й майка и скъпа баба. Нищо чудно, че казват, че независимо от възрастта, всички се вдетеняваме. Можете само да си представите колко радост ще донесе мече от 3D рози на вашите деца!

Всъщност това е наистина страхотен и необичаен подарък, който замени вече омръзналите букети от рози! Различни модели и цветове можете да откриете тук https://mecheotrozi.com/

Цветните мечета са направени само от най-качествените материали – 3D рози от фоамиран и се продават в две основни вариации – 20 см височина и 40 см. Всеки подарък се предлага и в пет (5) цветови вариации: розово, червено, синьо, сиво, лилаво.

Искате ли да поздравите и изненадате любимия човек по оригинален начин?

Направете му незабравима изненада, устройте забавна шега?

Омръзна ли ви от обичайните подаръци за рождени дни, сватби, годишнини и други годишни празници и искате нещо специално? Чудесно, има решение!

Подарете на близките си живи емоции.

Мечета от 3D рози са оригинален подарък за всеки повод. Те придобиха своята популярност още през 2018 година. Появиха се по страниците на Instagram на модни блогъри. Такъв успех е осигурен: Първо, защото всяко мече от рози е 100% ръчно изработено. Цветчетата за направа на мечето могат да бъдат с различни размери. Например малките пъпки са с размер 2,5 см, по-големите са около 5,5 см.

Всяка жена и момиче ще се радва да получи такъв подарък, независимо от празника. И още по-добре, ако е подарък без причина. В крайна сметка такива жестове на внимание са особено ценени.

Мече от рози е особено актуално в навечерието на 8-ми март. Но между другото, можете да давате такива подаръци и на мъже. В крайна сметка отдавна се смята за лоша форма да подаряваш цветя на силната половина от човечеството. И това очевидно е много по-добре от обикновен букет.

Освен това, освен мечета, направени от рози, можете да поръчате букет от балони, които да съответстват на вашето мече.

Мечетата от рози са изработени от висококачествени материали. Гарантираме, че фигурките няма да потъмнеят с времето и ще ви радват дълго време.

Подобни публикации

Фотогалерия: Виетнам, победителят на три империи

admin

Как да декорирате спалнята в тъмни цветове? (Снимки)

admin

Танцьорка задига 40 000 евро от бившето си гадже – бизнесмен! Вижте скандални подробности за бруталния обир!!!

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .