Анализ Видео Факти

Матрицата на ума (филм)

Нашата външна реалност е израз на това, което сме създали и смятаме, че това е РЕАЛНОСТ. 
Реалността в този случай означава „РЕАЛИЗИРАНЕ НА НАШАТА МИСЪЛ“. Така че, да, това наистина е форма на реалност.

Обаче много от реалностите, които създадохме, не са в хармония с нашето истинско същество и планетата Земя. Западното общество е приема, че това, което ние изразходваме, не се връща. Това в крайна сметка ще доведе до изчерпване на ресурсите на нашата планета. Начинът, по който третираме планетата Земя е резултат от това как се отнасяме към себе си и по този начин към другите. Ние сме склонни да мислим по линеен начин, а не по цикличен начин, при който това, което излиза, се връща и обратно:

Танц между нашия вътрешен вечен дух и физическото външно царство.

Сякаш станахме толкова хипнотизирани, че вярваме, че външният свят е всичко. Ние се държим към него като към скъп живот и тъй като знаем, че нашите ресурси са ограничени, страхът и алчността ни поставят в постоянен режим на оцеляване. 
Междувременно нашето истинско същество не е интегрирано толкова, колкото е здравословно за нашето благосъстояние. Сякаш обикаляме като зомбита; умело отразено от голямото количество зомби филми, които излязоха през последните 10 години.

Филмът „Mind the Matrix“ разглежда всичко това и с помощта на различни експерти, дава на зрителя инструменти за това как да се върнем към нашето естествено състояние на вътрешна и външна хармония. 
Гледайте го, за да започнете глобална промяна първо със себе си. След като преоткрием естеството на това кои сме всъщност, това автоматично ще намери израз и навън. Нашата „реалност” ще бъде адаптирана сама по себе си.

Като останем фокусирани навън, ние като хора можем просто да се изморим да се опитваме да търсим промяна и да не виждаме такава. 
Както Махатма Ганди казва: „Бъди промяната, която искаш в света”.

Насладете се на гледането.

Подобни публикации

Най-голямото заметресение с цунами в Япония

admin

Професор Иво Христов: Целта е Украйна да стане плацдарм за обкръжаване на Русия

admin

Сервитьорът му отказа да го обслужи, защото му изглеждал като клошар. Секунди по-късно? НЕВЕРОЯТНО! (ВИДЕО)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .