Любопитно Полезно

Как се опаковат подаръци? (Снимки)

Как се опаковат подаръци? (Снимки)

Известна като “Гуру за подаръци”, Джейн Мейнс е специалист по опаковане на подаръци и съветник, който работи заедно с някои от най-ексклузивните луксозни марки в света. Редовно излъчвана по телевизията, тя е и автор на книгата за опаковане на подаръци (нарича се Gift wrapped). Тя е човекът, който ще ви помогне, ако искате да разберете как да опаковате подаръци за всякакъв повод.

Една от най-стресиращите части на всеки празник, след като сте избрали внимателно всички перфектни подаръци за близките си, е времето да ги опаковате. Бързо можете да се изгубите под една купчина блестяща хартия, панделки и лепкава лента и дори най-добрите усилия могат да отидат на хаос, ако имате работа със сложни форми и необичайни подаръци.

как да подарък обвивам коледни подаръци

Ако мисълта за опаковане на нов подарък за майка ви или сестра ви ви изпълва с ужас, не се паникьосвайте, защото ние имаме най-добрите съвети на Джейн за това как да увиете най-често срещаните подаръци с неправилна форма…

1. Бутилки

Бутилка шампанско или любимото вино на някого е все по-популярен избор за подарък. Но асиметричната форма може да ви създаде затруднение, тъй като е трудно да се увие и да се представи стилно.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Елементите, които са високи като бутилките, понякога са трудни за обвиване. Гъвкавите материали като тъкан, целофан, плат и креп хартия често се използват, защото вършат по-добра работа от опаковъчната хартия, тъй като те образуват същата форма около бутилката. Опитайте се да използвате тъкани и целофан, тъй като са лесно достъпни и може да бъдат рециклирани.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

  • Добра идея е първо да изрежете панделката и да поставите бутилката в центъра на тъканта и целофана
  • Хвани ръбовете и издърпайте нагоре към горната част на бутилката, така че се оформят чисти плисета. Разменете ръце наполовина и повторете
  • Осигурете тъканта и целофана с красив лък … бихте могли да добавите и украса като пискюли, бижута или пръчки от страна на разходка
  • Този метод е бърз и лесен след известна практика!

2. Кутии и буркани

Много подаръци от вкусни бисквити и шоколадови бонбони, продукти за грижа за кожата и козметиката, са опаковани в кутии, които могат да бъдат изключително трудни за опаковане като подаръци.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Кръглите или шестоъгълни кутии или буркани могат да бъдат много предизвикателни за опаковане за мнозина, така че за предпочитане е да използвате хартия с добро качество, за да можете да избегнете всякакви случайни изхлузвания и деформации.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

  • Измерете хартията си, като първо позволите достатъчно, за да отидете около подаръка и оставете малко за всеки случай. Хартията на капака и основата трябва да разполагат с малко повече от половината като екстра.
  • Внимателно издърпайте хартията в центъра, така че да прилича на велосипедно колело.
  • Заванете с двустранна лента.
  • Добавете декорации и пандлки към кутията, тъй като това ще скрие грешките.
  • Ако опаковате шестоъгълен подарък, ще откриете, че ще имате няколко плисета, които са по-големи по размер.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

3. Растения и цветя

Домът не е пълен без букет зеленина, правейки растенията и цветята една страхотна идея за подарък за всеки повод- Отлична идея са необичайните саксии с пръст и самите растения, които могат да се првърнат в кошмар, за да се увият представително.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

  • Растенията често имат слаби основи и могат да бъдат рудни за обвиване.
  • Обикновената хартия се оформя лесно около саксията. Те са изключително гъвкави и не се разсейват като тъканите.
  • Може да закуите подходяща хартия и декорация от най-близките супермаркети и универсални магазини. Те са евтини и се предлагат в редица цветове.

4. Ваучери и плоски подаръци

Ваучерите позволяват на близките ви да купят точно това, което искат за коледни подаръци или са идеалният подарък за тези, които имат всичко. Но как да направите плоския малък квадрат да изглежда привлекателен за подаряване?

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Елементите, които са плоски, като връзки, чорапи, рамки за картини, ваучери за подаръци и дрехи, могат да бъдат трудни за опаковане, но те лесно могат да бъдат увити, като направите плик в стил торбичка с висококачествена опаковъчна хартия.

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

Как да подаряваме подаръци Коледни подаръци

  • Ще ви е необходима продълговата хартия с достатъчно голям размер, за да обиколите плоския обект и приблизително да ви останат по 4 см. от всяка страна.
  • Сгънете дългата страна и с няколко сгъваеми и двустранни ленти можете лесно да трансформирате всякакви елементи за подарък в универсални пликове за подаръци.
  • Аксесоари с панделка с декорация и тюл могат да направят от този подарък истински шедьовър.

Подобни публикации

Актуални дамски палта за зима

admin

Какви са ползите от мрежите за селско стопанство?

admin

Портал за търсене и предлагане на услуги – кога и къде

desito
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .