Любопитно

Какви обувки вървят с всичко и как да изградите перфектната си визия

Всяка жена иска да бъде красива в очите на околните и добрата новина е, че това винаги може да бъде постигнато. Включително и с помощта на правилно подбраните обувки.

За да не натрупвате твърде много обувки в гардероба, което е свързано не само с пилеене на средства, но и с разход на време за тяхната поддръжка, стилистите споделят някои важни съвети.

Кои обувки пасват на всичко?

Може би си казвате, че това е невъзможно. Но, всъщност, е точно обратното.

Въпреки, че всяка жена е индивидуална и е почти невъзможно да се определи с точност от колко чифта обувки се нуждае. Изборът зависи не само от възрастта, но и то личния вкус и начина на живот на дамата. Всеки има свои нужди и интереси. И все пак, кои дамски обувки са универсални?

Повечето жени мечтаят да имат чифт обувки, които са удобни и подходящи за различни поводи и тоалети. За да могат лесно да създадат уникален образ и бързо да го променят, ако е необходимо, като същевременно не правят компромис с удобството.

Обувки, тип балерини

Един от най-универсалните видове типове обувки са точно „балерините“. Те се съчетават еднакво добре с ежедневни дънки или официални бизнес костюми. Що се отнася до цвета, хубаво е да изберете класически дискретни цветове, тогава дамата може да е абсолютно сигурна в гъвкавостта им и да ги съчетава безпроблемно с каквото си пожелае.

Боти

Ботите са друг вариант за универсални обувки. Изберете неутрални нюанси и модели с ниски и широки токчета, особено, ако ежедневието ви е свързано с постоянно движение. Такъв модел пролетно-есенни обувки е подходящ за всяко облекло.

Една жена наистина трябва да харесва обувките, които носи

Става дума не само за дизайна, но и за цветовете. Ето кои нюанси най-препоръчителни:

  • бежови
  • сиви
  • черни

Ако според дамата черното изглежда твърде мрачно и не е подходящо за създаване на желания външен вид, по-добре е да заложи на бежов модел. Бежовият цвят винаги е печеливша опция, която същевременно и удължава визуално краката.

Универсални обувки, които трябва да присъстват във всеки женски гардероб

Обувки, тип лодка

Класическите  “лодки” ще ви помогнат да изградите модна и елегантна визия във всеки един случай. Ако предпочитате такива модели, които са с тънки токчета, трябва да знаете, че те се считат от експертите за чудесно допълнение към всяко облекло, било то офис костюм или вечерна рокля.

Кецове

Съвременните модели кецове вече нямат нищо общо с някогашната представа за тези обувки. Дизайнерите ги превърнаха в една от най-предпочитаните опции за съвременната жена. Моделите са разнообразни стилово, но има и класически тип, който се съчетава перфектно с всеки избран от вас аутфит.

Няколко важни съвета за избора на дамски обувки

Несъмнено всяка дама желае да изглежда перфектно, да има самочувствие и същевременно да не се лишава от удобство.

Стилните обувки са важна част от гардероба. Не ги пренебрегвайте.

Според психолозите, едно от първите неща, които впечатляват при първа среща, са именно обувките. Лошо подбраните модели са в състояние да развалят ефекта дори и на най-страхотната визия.

 

Подобни публикации

Най-забавните видео клипове, които някога сте виждали

admin

Топ 10 шеги с клоуни, които се провалят! Няма да повярвате какъв обрат! (ВИДЕО)

admin

Трипофобия

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .