Любопитно Мистерии

Изберете символ, за да разберете важно послание за себе си

Изберете символ, за да разберете важно послание за себе си

Кой символ ви привлича най-много?
Символ номер 1
Този избор ви насърчава да се доверите на вътрешното ви усещане и ви кара да слушате интуицията си в сегашния ви жизнен момент. Оценявайте чувствителността си и предпочитайте да се доверите на предупреждението на висшия разум, а не логиката. Вие не сте от хората, които обичат да слушат мнения на други хора. Вие сте човек, който обича да прекара повечето време сам. Природата ще увеличи връзката ви с вселената, ако се занимавате повече със занимания като молитва, медитация и йога. За да подобрите сегашната си житейска ситуация, трябва да се приспособите към естествения ритъм и цикли на живота си.
Символ номер 2
Това изображение показва, че сте в период на голям преход и трансформация. Вашето духовно пробуждане е започнало. Трябва да приемете промените и да сте готови да бъдете най-добрата версия на себе си. Скоро ви очаква магическо бъдеще, но трябва да се откажете от старите навици. Помислете за вашите ценности и елиминирайте всичко, което не съвпада с вашите мечти и представи. Трансформацията е неизбежна и за вас това е наистина вълнуващо време.
Символ номер 3
Вие сте в ситуация, в която трябва да установите контрол във всички аспекти на живота си. Имайте предвид, че лошите навици могат да забавят проявлението на вашите желания. Нуждаете се от баланс между стремежа към свобода и ангажираност. Намерете смелостта да потърсите професионална помощ, ако имате нужда от нея. Не е нужно да се справяте сами с всичко.
Символ номер 4
Това изображение ви казва, че трябва да вземете почивка от натоварения ви график. Може би сте работили много или много неща са се случили с вас. Сега е време за почивка. Дори два дни е достатъчно, за да възвърнете спокойствие на душата си. Отделете време, отпуснете се, прочетете книга, гледайте филм и т.н. Ако се чувствате несигурни или объркани, отговорите ви ще дойдат, когато не бързате. Излезте от стреса и намерете вътрешния си мир.
Символ номер 5
Важна духовна връзка ви очаква. Това може да е нов приятел. По време на тази връзка вие ще бъдете учител и учащ, а мъдростта на това преживяване ще укрепи връзката ви с Вселената.
Символ номер 6
Време е да се откажете от привързаностите си. За да получите това, което искате, е важно да дадете пространство на Вселената, така че да изпълни вашето желание. Отпуснете се и оценете това, което вече имате.
Символ номер 7
Време е да се обърнете отново към творческата си страна, за да подобрите качеството си на живот. Излезте от сериозността на живота си и се опитайте да направите нещо интересно, което ви приближава до вашите мечти. Можете да рисувате, пишете, готвите, правите снимки, каквото и да било… Използвайте въображението си и погледнете света през очите на децата!
Номер на символа 8
Трябва да продължите напред, ако искате да изпълнявате желанията и целите си. Можете да се справите с всички проблеми. С постоянство можете да реализирате всичките си мечти. Бъдете наясно с негативните мисли и вярвания, които ви засягат и се опитайте да се отървете от тях.

 

Подобни публикации

Гледайте и се смейте :) ЗАБАВНО ВИДЕО!

admin

Как да направите добро първо впечатление?

admin

Невероятни умни приспособления

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .