Любопитно

Изберете котка, за да разберете от какво имате нужда в една връзка

Просто трябва да погледнете тези сладки котенца и да изберете едно от тях!

Вашият отговор ще ви каже какво търсите в една връзка.
Котка номер 1
Ако изберете черна котка, очевидно не се интересувате от това кой какво казва. Е, черните котки имат много лоша репутация: те се смятат за лошо знамение и много хора вярват, че те носят лош късмет. Вие обаче не се интересувате от това, което казват другите: вярвата единствено на сърцето си, където и да отидете.
По тази причина търсите партньор за приключения, който също обича да нарушава правилата. Вие имате нужда от някой, с когото можете да отидете на екзотични места, с който можете да се впускате в приключенски спортове или просто с когото можете да споделяте живота си.
Котка номер 2
Ако изберете персийска котка, вие сте спокоен човек, който обича спокойния и балансиран живот. Подобно на тези котки, вие сте нежни и внимателни. Това, което очаквате от двойката ви, е чисти отношения, откритост и преданост. Имате нужда да бъдете център в живота на партньора си.
Котка номер 3
Ако изберете третата котка, означава че сте човек, който симпатизира на околната среда. Това означава, че се нуждаете от чувствителен партньор. Може би трябва да намерите силен партньор, който знае как да взима решения! Нуждаете се от човек, който няма да има проблеми с изразяването на чувствата и емоциите си.
Котка номер 4
И накрая, ако сте избрали последната котка, значи сте много независим човек. Вие търсите партньор, който във всичко и винаги ще бъде с вас, но  и който ще остави свободно място за вашата индивидуалност.
Вие решавате да бъдете с някого, само когато сте сигурни, че това е правилния за цял живот човек. Но дори когато го откриете, имате нужда от някаква независимост.
Ето защо вашият идеален партньор е този, който не зависи от вас. Макар че това може да е удар за егото ви в началото, скоро ще разберете, че точно това ви е необходимо: някой, който да бъде до вас, но да мисли и живее по свой начин.

Подобни публикации

Време е за малко смях! Невероятен номер – не го пропускайте!

admin

Какво да вечеряме, когато няма време за готвене?

adminche

Няколко добри съвета как да носите дрехи с пайети

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .