За Дома

Заповядайте в шоурума на ALUMIL и се вдъхновете за следващия Ви проект

ALUMIL, една от водещите компании за производство и проектиране на алуминиеви архитектурни системи, разполага с шоурум в град София. Позициониран в сграда 1 на комплекс Garitage Park, шоурумът предоставя на посетителите възможността да се запознаят с широкия асортимент от висококачествени алуминиеви системи.

В шоурума на ALUMIL, посетителите могат да разгледат системи на панти и плъзгащи се системи за прозорци и врати, входни врати, преградни системи и външни решения като биоклиматична пергола и огради. Всички тези продукти могат да бъдат интегрирани в проекти със съвременен дизайн, предлагайки минималистична естетика, иновация и функционалност, съчетани с високо ниво на топлоизолация, водонепропускливост и сигурност.

Акцентът в шоурума е биоклиматичната пергола SMARTIA PG160P SANTORINI – идеалното решение за двор, градина или тераса. Тази система предлага регулируема слънцезащита и ефективна защита при неблагоприятни метеорологични условия, благодарение на въртящите се ламели. Впечатляващата пивотна врата SUPREME SD115 Pivot, която служи като входна врата на шоурума, предлага неограничени възможности за дизайн и интегриране на висококачествено оборудване и аксесоари.

Посетителите могат да получат професионална консултация от специализиран шоурум консултант, който ще им помогне да направят правилния избор на алуминиеви системи. За удобство на клиентите, информация относно работното време, данни за контакт и точна локация в Google Maps може да бъде открита на уебсайта. Освен това, посещението в шоурума може да бъде планирано лесно чрез попълване на онлайн формуляр за запазване на час или чрез обаждане на посочения телефонен номер на страницата.

Шоурумът олицетворява мисията на ALUMIL да подобрява качеството на живот на хората ежедневно чрез непрекъснато развитие на характеристиките на сградите, използвайки най-висококачествени продукти, иновативни технологии и дизайн.

Очакваме Ви всеки делничен ден от 8:30 до 17:00 ч. в комплекс Garitage Park, сграда 1, ул. „Донка Ушлинова“ №2.

**************************

„Алумил България ООД“ е дъщерна компания от структурата на Alumil S.A. от 1998 година. Групата е считана за една от водещите индустрии за екструдиране на алуминий с архитектурно и индустриално приложение, както в Югоизточна Европа, така и в световен мащаб. Модерните производствени мощности са разположени в 18 фабрики в Югоизточна Европа и добре развита дистрибуторска мрежа в над 60 страни по света.

 

Подобни публикации

Стандарти за осветяване на жилищни помещения

admin

Какви са предимствата на еднолицевите матраци Нани?

king content

Къде може да сложим калиброван гранитогрес – съвети от Гауди ДС

adminche