Анализ Любопитно Мистерии

Всичко около нас е енергия и ние имаме способността да я контролираме със силата на нашите мисли

Без съмнение, носителите на Нобелова награда по физика доказаха, че физическият свят е един голям океан от енергия, който се материализира и дематериализира за част от секундата отново и отново. Нищо в света не е твърдо. Това е светът на квантовата физика .

Те са доказали, че мислите са отговорни за провеждането на това постоянно променящо се енергийно поле заедно във формата, както и формата на обектите, които познаваме.

И така, защо виждаме човек, а не мигащи енергии?

Трябва да мислите за филмова ролка. Запълването е колекция от около 24 кадъра в секунда. Всеки един от кадрите е отделен от другия с малко пространство. В сравнение със скоростта, с която тези рамки се променят, очите ни се подвеждат и виждат ги като непрекъснат филм.

Също така трябва да мислите за телевизията. Катодната тръба е просто обикновена тръба, която има куп електрони, които по някакъв начин удрят екрана, правейки илюзия за форма и движение. Така или иначе, така се правят всички обекти.

Всеки човек има пет физически сетива – зрение, слух, допир, мирис и вкус. Всеки от тях има определен диапазон, например, кучето чува различен звук, който хората правят; змии виждат различен спектър от светлина от нас и така нататък. С други думи, нашите сетива всъщност възприемат енергията от определена фиксирана гледна точка и по този начин те създават образи и формират нашето възприятие.

Но това не е нито точно, нито пълно. Това е просто тълкуване.

Всяка наша интерпретация се основава изключително на нашата “вътрешна карта” на реалността, но не и на истинската истина. Нашата “карта” е и резултат от колективния опит на нашия личен живот.

Нашите мисли също са свързани с тази невидима енергия и те също така определят каква форма ще поеме. Те могат да променят вселената “частица след частица”, създавайки нашия 3D живот.

Трябва да се огледате около себе си.

Всичко, което можете да видите в нашия физически свят, започва като идея, която продължава да нараства, докато се материализира в физически обект чрез серия от стъпки.

Вие буквално се превръщате в най-често срещаните мисли.

Твоят живот е станал това, което си си представял, както и в което си вярвал.

Нашият свят е буквално нашето огледало, което ни позволява да изпитаме всичко, което вярваме, че е истина в този 3D план … докато го променим.

Квантовата физика всъщност ни казва, че светът не е постоянна, както изглежда. Вместо това, това е място на постоянно движение, което нашите индивидуални и колективни мисли продължават да строят, както и да събарят и възстановяват. Това е Perpetuum mobile.

Това, което ние всъщност вярваме, че е истина, е илюзия, която е почти магическа.

За щастие, ние започваме да разкриваме илюзията и това, което е най-важно, се учим как да го променим. Тук ще ви дадем просто обяснение.

Какви са компонентите на нашето тяло?

Човешкото тяло се състои от девет системи, които включват кръвоносната, храносмилателната, ендокринната, мускулната, нервната, репродуктивната, дихателната, скелетната и пикочната система.

И какво всъщност прави тези системи?

Тъкани и органи.

От какво са направени тъканите и органите?

Клетки.

Какво всъщност прави клетките?

Молекули.

Какво прави една молекула?

Атоми.

Какво прави един атом?

Субатомни частици.

Какво прави субатомна частица?

Енергия!

Така че ние сме просто енергийна светлина в най-красивата и интелигентна конфигурация. Енергията, която постоянно се променя под повърхността и всичко това се контролира от нашите мощни умове.

Вие сте едно голямо, както и силно човешко същество.

Ако имате възможността да го видите под силен електронен микроскоп, както и да направите някои други експерименти върху него, ще видите, че сте съставени от клъстери на вечно променящата се енергия под формата на електрони, неутрони, протони и други субсистеми. -атомични частици също.

Така е и всичко останало, което ви заобикаля. Квантовата физика също ни казва, че актът на наблюдение на обекта всъщност е този, който кара обекта да бъде там.

Обектът не съществува индивидуално за наблюдателя. Така че, както можете да забележите, по време на наблюдението, вашето внимание се фокусира само върху нещо и вашето намерение буквално създава това нещо.

Това е научно доказано. Вашият свят се състои от душа, ум и тяло. Всяка от тях има уникална функция. Това, което всъщност можем да видим с очите и опита си с нашето тяло, е физическият свят, който се нарича ТЯЛО. Това е ефект, който се създава от кауза. И тази причина се нарича МИСЪЛ .

Тялото не може да произвежда, но може само да преживее и да бъде преживяно. Това е уникална възможност. От друга страна, мислите не могат да изпитат, но могат само да правят, както и да създават и тълкуват. Нуждае се от свят на относителността, за да бъде преживян.

Душата ни е всичко, което дава живот и мисъл и тяло.

Тялото няма сила да създава, въпреки че дава илюзията, че го прави. Така че тази илюзия всъщност е причината за толкова много разочарования. Тялото е чист ефект и няма сила да предизвиква, както и да създава.

Подобни публикации

Вижте кои са известните личности, които са имали връзки с мафията!

admin

Учени откриха слабото място на изкуствения интелект

admin

Съвети при писане на мотивационно писмо

admin