Бизнес България

ВИВА КРЕДИТ И ЕВРОИНС ЖИВОТ В СТРАТЕГИЧЕСКО ПАРТНЬОРСТВО

От началото на 2019 година Вива Кредит е застрахователен агент и посредничи при сключване на застрахователни услуги в своите офиси, в цялата страната в пратньорство с „Евроинс живот“. Предлаганата застрахователна услуга е съобразена с нуждите на клиентите на компанията и добавя допълнителна защита за техните кредити. Целта и е да помогне на клиентите в трудни житейски ситуации, каквито са: оставане без работа, претърпяване на злополука и престой в болница, продължителен болничен, трайна нетрудоспособност по здравословни причини или крайно неблагоприятен и необратим за семейството момент. Застрахователят поема отговорността по усвоения кредит вместо клиента на Вива Кредит,като покрива остатъчната главница, в случай на застрахователно събитие.

„За нас това партньорство е ключово, защото благодарение на възможността за застраховка към кредита, вярваме, че нашите клиенти ще се чувстват по-сигурни и защитени. В резултат на него, очакваме да се повиши още повече удовлетвореността на нашите клиенти“, коментира  Галина Тодорова, Ръководител на Търговска структура в компанията.

За Вива Кредит: 

Вива Кредит е  един от лидерите на пазара на небанковия финансов сектор в България. Компанията подкрепя истинските хора в сремежа им да реализират своите планове и мечти, като осигурява финансови решения при всяка нужда.

Повече от 6 години, Вива Кредит оперира на българския пазар и е част от Групата от финансови институции на  Management Financial Group.

Подобни публикации

Всичко около строителните отпадъци и тяхното правилно рециклиране

admin

В какви ситуации помагат бързите кредити

admin1

Как да се спасим от жегата в Пловдив?

gri123