Любопитно Полезно

Ако вашият партньор прави тези 6 неща, е луд по вас

Истинската любов не само се усеща, но и се вижда. Ако сте един от онези хора, които търсят доказателства във всяка ситуация и предпочитат фактите, се опитайте да обръщате повече внимание на следните признаци.

Брайт Сайд анализират голям част от любовните двойки и извеждат списък с неща, които показват, че ако прави следните неща, то вашият партньор ви обича много.

1. Той се старае да ​​споделя храната си с вас.

Ако си спомняте Джоуи от “Приятели”, популярния сериал от 90-те години, той никога не е споделял храната си с никого. Дори да е на среща, той не би споделил храната си с момичето. Всъщност той дори би направил обратното – никога не би пропуснал възможността да изяде част от храната на момичето.

Очевидно има много хора, които мразят, когато някой си взима от храната им, особено без първо да ги попита. Много мъже също се чувстват странно, когато в знак на романтика с момичето се хранят взаино с лъжица или вилица. Ето защо, ако партньора ви споделя храната си с вас, без да се притеснява, че се храните от една и съща чиния на обществено място или у дома, то това е добър знак за неговата привързаност към вас.

2. Той ви оставя гласови съобщения.

Общуването чрез текстови съобщения обаче няма същото значение и не запълва потребността от емоции като споделеност и романтика така, както живото общуване. Есемесите често са безлични. Гласовите съобщения са малко по-добра опция. Те умеят да направят далечните разговори по-добри.

Следващият път, когато слушате гласовото съобщение, което вашият партньор ви е изпратил, не забравяйте, че той е отделил време и усилия да го запише. Понякога трябва да намери спокойно място, за да го стори, защото ви обича.

3. Той оставя телефона си без надзор.

Говорейки за телефоните, някои хора пазят техническите си устройства като лешояди плячката си. Те използват всички средства за защита като пароли и пръстови отпечатъци и никога не оставят телефона или таблета си без надзор. Когато сте вкъщи, придружен от партньора си, това поведение изглежда странно и може да накара вашият партньор да се чуди защо толкова се защитавате. Обикновено това означава, че човек има нещо, което крие, и това не е добра основа за връзка, изградена на доверие.

Никой не казва, че партньорът ви трябва да ви предостави всички пароли за всички профили в социалните мрежи, защото всички имаме право на лично пространство. Но, ако човек се държи естествено около вас и показва признаци на доверие и искреност в намеренията си, това означава, че изпитва към вас истинска любов .

4. Опитва се да правят нови неща.

Партньор, който искрено се грижи за вас и иска да научи повече за вашата личност, със сигурност ще се опита да участва в любимите ви дейности . Да участвате в едно хоби и да правите нещата заедно, било то готварски курсове или конна езда, заздравява връзките между вас и ви представя на другия вашите скрити качества. Освен това, винаги има и друга възможност да прекарате известно време заедно, вместо да се разделите и всеки от вас да прекара свободното си време сам. Никога не забравяйте да оцените желанието на другия човек да отделите колкото се може повече време с него. В ерата, в която живеем, на натоварени работни графици, да намираш време за другия и да му позволиш да споделя с теб любимото си хоби, е изключително ценно..

Това не означава, че очакваме от мъжете да бъдат с вас или да ви помагат, докато се гримирате или жените да държат отвертката, докато мъжа ремонтира колата в гаража, но какво ще кажете за намирането на нещо интересно и за двамата партньори?

5. Той се грижи да ви създава прекрасни спомени или ви прави изненадващи подаръци.

Ключът е в детайлите, а истинските чувства, се изразяват чрез малките неща. Големите жестове са за големи годишнини и тържества. Тогава те са нещо нормално. В обикновените дни, обаче, малките жестове на доброта и неочакваното подаряване на приятни неща, имат най-голяма стойност и могат да ви оправят настроението за целия ден.

Малки картички от типа “Аз те обичам”, скрити в джоба на палтото, смешни съобщения, написани на огледало в банята с паста за зъби, оставеното за теб последното парче от любимия ти шоколад – примерите са безкрайни. Най-важното, което такива малки неща означават, е: “Аз те ценя и искам всеки ден да ти го напомням.” 

6. Те променят навиците си заради вас.

Старите навици умират трудно и всички знаем това. Знаем също, че от никого не трябва да се очаква да промени напълно личността си само, за да има истинска връзка. Взаимоотношенията между двама души, които са заедно, е добре да основават върху това, и двамата да се опитват да покажат най-доброто от себе си един на друг.

Да речем, че живеете в апартамент с една спалня. Вие сте “нощна птица” и обичате да гледате телевизия по средата на нощта. Ще се опитате ли да си легнете малко по-рано, за да можете да споделите няколко спокойни моменти и да прекарате заедно нощта? Ако да, тогава в тази връзка може и да имате късмет.

Или си представете ситуация, когато той е истински педантичен човек. Наличието на обици и червило.а по цялата къща може да е доста обичайно за вашия момински живот. Бихте ли се опитали да станете по-организирани, поставяйки нещата на тяхното място заради него? Ако отговорът е “да”, тогава той ще бъде щастлив.

Подобни публикации

НАЙ-КРАСИВИТЕ В ИНСТАГРАМ!

admin

Фестивалът, проведен през декември 2018 (Warmi Takanakuy)

admin

Научете за екологичните ползи от почистване на дворове и грижата за тревата

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .