Развлечения

Как да привлечем вниманието му чрез дамски дрехи

Дамски дрехи онлайн
Дамски дрехи онлайн
Дамски дрехи онлайн

Разнообразието от видове, марки, цени и модели дамски дрехи е огромно. Днес можем да се раздаваме на различни дамски панталони, шлифери, палта, дамски сака, дамски поли, дамски рокли, сред които ежедневни рокли и елегантни рокли, блузи, тениски, джинси и какво ли още не. Можем да ги изброяваме до утре. Някой от тези дрехи обаче са със специални…да ги наречем „сили” над мъжете. Ако искате да привлечете тяхното внимание върху себе си, трябва да имате предвид следното.

Мъжете обичат дамските крака. Поради тази причина и изхождайки от това, ние можем да носим каквито си пожелаем къси рокли, поли или пък прилепнали панталони тип джинси. Всичко това ще насочи вниманието на мъжете към нас, като трябва да внимаваме, защото може да го носи буквално към краката ни и нищо друго да не остане забележимо от тях.

Друго важно за мъжете е блузата, ако изберем такава, да е по-отворена.

За да ни забележи един мъж, то блузата, която ще изберем трябва да бъде например с деколте, но все пак трябва да внимавате, дами, защото границата между сексапилна жена и лека жена не е голяма, а голямото деколте ще прескочи тази граница за нула време.

Мъжете няма да си затворят очите пред…обувките на висок ток.

Оказва се, че в този момент, независимо какво сме облекли отгоре, ако долу сме на обувки на 10см. ток то определено ще привлечем вниманието на мъжете. По подобен начин стои въпроса и когато говорим за чорапи. Мъжете обичат чорапи и следователно, независимо дали сме с дамски поли, ежедневни рокли или пък официални рокли, дори с дамски панталони тип потури, от които съвсем малко се вижда и чорап, то мъжете определено ще си паднат по нас.

Роклите като цяло са добро решение, ако искаме да привлечем вниманието върху себе си, като имайте предвид, че мъжете не обръщат чак такова внимание върху цветовете, каквото обръща една дама, следователно цвета може да е и по-семпъл, важно е какво е изпълнението и дали една ежедневна рокля например се спуска по тялото и загатва за форми или пък не чак толкова.

Подобни публикации

Когато репортерката е красива и ви се приска да я целунете :)

admin

Най-гадният номер правен някога! Не е за вярване какво й причини! (ВИДЕО)

admin

Как да развиете интуицията си?

admin