За Дома

Устойчивост и отговорност – ключови принципи на Ideal Standard

Ideal Standard е компания, която цени устойчивостта и социалната отговорност. Инвестира в щадящи природата технологии, добри практики за управление на отпадъците и поддържа висок стандарт на здравословни условия за своите работници. Марката създава продукти, които насърчават отговорното потребление на вода.

Един пример за ангажимента на Ideal Standard към устойчивостта е неговата технология AquaBlade®, която предлага “по-умно” решение за тоалетни. AquaBlade® е оборудван с микроканал, разположен в горната част на тоалетната чиния, който позволява на водния поток да изплаква 95% от повърхността под него, напълно отмивайки нечистотиите. Това води до по-ефективно използване на водата и намалено потребление в сравнение с традиционните тоалетни.

Друг важен аспект от ангажимента на Ideal Standard към устойчивостта е техният ProSys™ System, който обхваща всички компоненти на мокрото помещение, включително тоалетни, бидета, умивалници, писоари и душове. Разнообразният набор от продукти, предназначени за масивно и сухо строителство, го прави идеален избор за различни проекти. Системите за вграждане ProSys™ се отличават с богат набор от функции, които осигуряват лесна инсталация и поддръжка, спестяват енергия и вода и подобряват хигиената.

Ideal Standard също така демонстрира своя ангажимент към устойчивостта чрез своята скрита изобретателност FirmaFlow®, която използва механично спиране, за да регулира водния поток от крановете до точно необходимото количество за измиване на ръцете. Това води до спестяване на до 50% повече вода в сравнение с традиционните кранове.

В допълнение към своите екологични инициативи, Ideal Standard също така подкрепя образованието, здравеопазването, изкуството, културата и спорта в региона. Чрез тези усилия компанията демонстрира своя ангажимент към социалната отговорност и положителното въздействие, което може да окаже върху общностите, в които работи.

В заключение, устойчивостта и социалната отговорност са ключови принципи на Ideal Standard. Чрез своите иновативни продукти и ангажимент към общността, компанията се стреми да създаде положителна промяна в света, като същевременно предоставя висококачествени решения за баня за своите клиенти.

Подобни публикации

Фокус върху важните детайли: Какви параметри определят цените на мивките за баня

king content

Полилеи в интериора

admin

Шалом ВиК: Вашият надежден партньор за поправка и замяна на водопроводни тръби и инсталации

admin1