Обща категория

Спалното бельо като мода

Спалното бельо отдавна се рекламира, поне в западния моден свят, като мода. Точно както се рекламират колекциите облекло на големите модни къщи. Друго голямо предимство на този вид маркетинг е, че сезонните предложения – модата – може да стига до потребителите чрез абонамент на уебсайта на конкретната модна линия спално бельо. За да усетят потребителите за какво става дума, ще цитираме текст от бранд свързан с продажбата на спално бельо, за пример на казаното дотук.

„Колекцията от платове за спално бельо, направени от памук с цветна нижка и свеж перкал, има определен северен привкус. Едно изчистено на пръв поглед бяло, в събрани цветове, се смества с изтънчени текстури и щампи направени с фантазия изцяло върху червени и сини тонове клонящи към сивото”.

Сякаш слушаме лекция от фешън тв, а не актуално предложение за продажба на спално бельо от конкретната марка. Нека обаче да не преувеличаваме толкова, все пак има различни потребители и може би за разлика от България, в Европа е по-прието да се рекламира на този език.

В България нещата, с по опростени. Правилата следват логиката на лесносмилаемата информация. Няма толкова много обяснения за цветовете, нюансите, играта с думи и пр. Едва ли може лесно да се направи проучване кой продава повече в случая, защото така или иначе спалното бельо е нещо без, което никое домакинство не може и продажбите по света и у нас, винаги са на ниво. Има и много търсене и много предлагане. Именно в предлагането е разликата. Големите брандове на спално бельо в Европа желаят да се представят с един изтънчен и рафиниран език, който сякаш говори, че това, което правят е изкуство, а не обикновени чаршафи, или калъфки за възглавници. Затова, когато имате възможност да попаднате на така представена оферта за спално бельо – сякаш е модна линия – оценете я по достойнство.  

Подобни публикации

Особености на кърти чисти извозва

admin1

Празникът на любовта дава възможност за жест или подарък за любимия човек

desito

Виц 17

admin