Полезно

Правилното решение – складове под наем

Наемането на складови помещения е добро решение. Наемателят няма да открива нови работни места и няма да има нужда от допълнителен разход за работна заплата.

Понякога производството има сезонен характер и ползването на складове под наем освобождава от ангажимент наемателя през периода на престой.

Най-общо погледнато на наемателя няма да се наложи да уволнява складови работници заради кражби или безотговорно отношение при съхраняване на стоки и продукция.

Фирмите, предлагащи складове под наем, правят застраховка на съхраняваните стоки, продукция и суровини. Поемат отговорността за целостта и безопасността на складираните материали.

Складове под наем – това е правилното решение. Вие имате възможност да използвате управленческите кадри в компанията си за изпълнение на нови задачи за развитие на бизнеса.

Отговорността за съхранението на стоките е не само тяхното опазване, но и своевременно и качествено обработване на стоки и продукция.

При сключване на договор за отговорно пазене, вие получавате не само определени услуги, но и възможност да съкратите разходите за експлоатация и поддържане на допълнителна складова площ. Така може да насочите освободените средства за разширяване на собственото предприятие.

Продължителният опит на фирмите в областта на отдаване на складови помещения под наем гарантира високо качество на предоставените услуги по съхранение и опазване на поверената стока.

Производителите на стоки, както и търговците могат да намерят складове под наем точно за своите нужди – поддържане на определена ниска температура или нормална, в зависимост от изискванията за правилно съхраняване.

В интернет може бързо да се намери информация за всичко, от което се интересувате. В сайтовете на фирмите за складови помещения под наем са описани възможностите им като капацитет, безопасност, сигурност, както и наличието на хладилни камери.

Най- търсените складове под наем са тези, които имат добра инфраструктура. Складовете да са разположени в близост до магистрала, железопътна гара, пристанище.

Клиентите се интересуват от наличие на товаро-разтоварна техника, която да улеснява обслужването на складовите помещения.

Особено внимание се обръща на наличното складово оборудване. За предпочитане са големите складове, в които процесите ма разпределение на товарите са механизирани на ниво.

Много от клиентите държат складовете да са подсигурени с видео наблюдение, добра противопожарна охрана.
Добре е фирмите да предлагат и помещения за офиси. Осигурените телефонни и интернет връзки гарантират добрата комуникация.

Подобни публикации

Какво трябва да знае един добър татко

desito

Може ли да се занимавате със секс по време на бременност

admin1

Какво да направите, за да изглеждате по-убедително?

admin