Полезно

Популярни естетични процедури, които променят вида ви мигновено

В съвременният свят, в който естетичната медицина е толкова модерна и усъвършенствана, под влиянието на технологичния напредък и непрестанните проучвания, изследвания и проучвания в сферата на дерматологията, все по-постижимо е да се постигне бързо и ефективно подобряване на външния вид.

Това е и причината все повече хора да се стремят точно към това. Сред най-популярните процедури, които предлагат мигновени резултати и да накарат лицето ви да изглежда озарено и подмладено,, са поставянето на филъри и мезотерапия. Тези техники могат да трансформират вашия вид в рамките на няколко минути, като осигуряват дълготрайни и забележими подобрения.

Научете повече за тях от екипа на дерматологична клиника Dermal Lase Center.

Поставяне на филъри – мигновени резултати и промяна на вида

Филърите са сред най-използваните средства за корекцията на визията в козметичната индустрия и основно се използват за постигане на по-младежки и свеж вид. Те се характеризират като гелообразно вещество което се инжектира подкожно. Най-често веществото, което се инжектира, се базира на хиалуронова киселина.

Филърите могат да се използват с различни предназначения, като:

  • уголемяване на устните – увеличаването на обема на устните и очертаването на ясен контур е най-често срещаната причина за извършване на процедурата. Съвременните филъри са естествени, почти неразличими, особено ако се спазват натуралните пропорции на лицето;
  • запълване на дълбоки бръчки – филърите са отличен вариант да прикриете следите на възрастта и да се отървете от дълбоките бръчки;
  • подобряване на контурите на лицето и възстановяване на обема в области като скули и брадичка.

Ефектът от тяхното приложение е видим веднага след процедурата, като резултатите могат да продължат от шест месеца до две години, в зависимост от типа на филъра, кожата и други персонални фактори.

Предимства на мезотерапията като средство за бърза промяна на вида

Мезотерапията се определя като популярна и ефективна процедура, която служи за подмладяване и регенерация на кожата. Извършва се чрез употребата на микроинжекции с витамини, минерали, антиоксиданти и други активни вещества.

Тази процедура е идеална за подобряване на хидратацията, еластичността и тонуса на кожата. Мезотерапията също така стимулира колагеновата и еластиновата продукция, което води до намаляване на фините линии и бръчки. Процедурата се характеризира с множество предимства,  сред които се определят и бързото действие, видимите резултати, минималните рискове от странични ефекти и възможност за персонализиране на веществата, които биват инжектирани, според специфичните нужди на конкретния човек.

Подобни публикации

Осветителни тела за таван – разнообразие от форми, цветове и настроения

admin

Как се връзва люлка

admin

5 интересни факта за борбата с хлебарките

king content