Мода

Още по-съблазнителни с повдигащ дупето клин

Да бъде съблазнителна – това е целта на всяка дама. Атрактивност винаги и навсякъде, независимо от повода, може да се постигне с клин, особено ако жената има естествени прелести, за които просто е нужно да ги подчертае с такова облекло. А в случаите, когато дупето би могло да изглежда още по-сочно, помагат специалните клин със стягащ и повдигащ ефект.

 

За всеки сезон и случай

Един клин в спортната зала, който прави дупето да изглежда като праскова, улавя всеки мъжки поглед наоколо. Извън тренировките, той отново изпълнява функцията си на съблазнителна елегантност – може винаги да бъде съчетан с туника, пуловер, боти или ботуши през студените месеци или с дълга риза, блуза, тениска или потник през по-топлото време на годината.

Сексапил буквално навсякъде

За да бъдете сексапилна, не е нужно да търсите специален тоалет. Клиновете с повдигащ дупето ефект ще ви спестят разходи, щом целта ви е съблазняване. Клиновете от този вид правят дупето неустоимо, без значение какво е задаващата се тенденция в модата, тъй като те остават актуални и лесно съчетаеми с други дрехи. Тайната е в специалните шевове, които подчертават формата на дупето.

 

Не, съблазняващата красота не изисква жертви!

Чували сте израза, че модата и хубостта изискват жертви. Това не се отнася до клиновете със стягащ и повдигащ ефект. За разлика от бельото тип прашка, при този тип клин няма дискомфорт. Те са толкова удобни, че комфортът ви е сигурен и при най-разтегливи движения. Повдигнатото дупе е готово само за секунди, след като обуете клина, но няма да изпитате болка или някакъв друг дискомфорт, въпреки видимият шев отзад. Проектирани и създадени с мисъл за комфорта, тези клинове не изпотяват, не компресират излишно и не причиняват болка. Те лесно и бързо ще свият корема, ще направят така, че дупето ви да изпъкне и ще подчертаят талията ви. Всичко това – без „жертви“!

 

Снимка: peach-pump.com

Подобни публикации

Дамските якета тази зима: Кои модели препоръчват дизайнерите

king content

Видове бански костюми и как да изберем подходящия

admin

Откъде започва модата на брошките?

admin