Любопитно Развлечения

От момичета до момчета: историята на еднояйчните близнаци Джак и Джейс Граф (Видео)

Джак и Джейс Граф се раждат през 1995 г. в Балтимор (САЩ) като сестрите Жаклин и Дженифър. На 16 г. сестрите признават, че са привлечени от момичета, а на 18 години те осъзнават, че това не е хомосексуалност, а трансгендеризъм и че се нуждаят от операция за промяна на пола. Преди пет години започват този процес и днес и двамата имат приятелки.
Джак и Джейс израсват в консервативно християнско семейство. Баща им е свещеник в Балтимор, Мериленд. Въпреки факта, че семейството е щастливо, близначките плачат през нощта, без да осъзнават какво не  енаред с тях и се молят да се събудят момчета един ден.
Днес Джак и Джейс са на 23 години, живеят в Монро (Джорджия) и вече са преминали през успешна сексуална операция. Процесът е бавен и проблематичен, но сега те са щастливи да се нарекат мъже. След началото на терапията с тестостерон през април 2017 г. процесът на преход от женска към мъжка визия се ускорява и външния им вид се променя драматично. След като близнаците се подлагат на операция за премахване на млечните жлези и реконструкцията на гърдите през август, никой не може да се каже, че някога са били момичета.
Джак и Джейс са завършили право и работят в сферата на правосъдието. Те споделят своята история, за да вдъхновят други транссексуални хора в подобна ситуация и да покажат, че има изход.
Джак, който работи като заместник на шерифа, казва: „Като дете молих Бог да ме направи момче, а още не знаех какво е транссексуалността.“ Сега съм щастлив, както никога преди. Това беше неприятно усещане, което ни измъчваше.
„Когато разказахме на семейството ни всичко – на родители и по-големите ни сестри, те не знаеха какво да мислят.“ Родителите никога не са се сблъскали с това преди, никога не са говорили с хомосексуалисти или транссексуални хора, споделя Джак.

Подобни публикации

Цивилизацията на траките

admin

Как да научите детето винаги да вярва, че ще успее?

admin

Нови филми през тази година от жанра на ужасите

admin