Любопитно Полезно

Освежете спалнята с пъстра цветова схема

Освежете спалнята с пъстра цветова схема

Текстуриран есенен модел

Има сезонни цветове, но има и универсални, които са подходящи за всеки сезон. Цветовата схема, която избираме за спалното бельо, килими, завеси и тапицерии на мебелите, със сигурност влияе върху нашето настроение. В действителност, е прекрасно всеки сезон да променяме и цветовете. Но в забързания свят, в който живеем не винаги ни остават сили и време да украсяваме и проектираме дома си с тема, изразяваща сезона.

Ще ви дадем идея за пролетен интериор в спалнята. Помислете за есенни цветове и си представете есента. С какво усещане я свързвате? Да, тя е топла, златна, спокойна. Следователно може да включите в интериора на спалнята си златисти жълти, топли кафяви и блестящи портокалови тонове.

Тези цветове си подхождат прекрасно и заедно създават хармония. Създайте фокусна точка от една стена в подобна цветна палитра и веднага ще добавите топла, земна и естествена светлина в дома ви. Може да добавите интерес с тапетите и битов текстил. Оформете ги заедно с неутрално меко сиво и топло жълто под форамата на интериорни възглавнички и одеяло, грижливо сгънато в края на леглото.

Mairi-Елена-апартамент-цветен-схема-Идеи

Като алтернатива, изберете един силен цвят, като например ярко червено (напр. сикарово дърво), за да оформите подовата настилка в контрастиращ цвят.

Пролетен модел за спалня

Концепции-и-Colorways двустаен цвят от схема Идеи

Много хора обичат по-обикновената цветова палитра, съчетаваща игрива комбинация от модели. Тя създава релаксираща атмосфера, която е идеална за отпускане в края на един дълъг ден и това е лесен начин за създаване. Започнете с бели облицовани стени и светъл дървен под. След това добавете черно-бял килим с мотиви. Някои елементи от месингов метал добавят топлина към стаята, както и чаровните малки дървени украшения. Завършете външния вид с прекрасно шалте със зелено райе.

Подобни публикации

Какво разкрива любимото ви число за вас?

admin

VeniCleaner – мнения, отзиви, анализ, цена, състав на ВениКлийнър

admin

10-те най-вероятни хипотези за края на света (1 част)

admin