Любопитно Полезно Развлечения

Няколко добри съвета как да носите дрехи с пайети

Пайетите са ефектни и блестящи и отново са на мода при дрехите и аксесоарите. Те отразяват светлините и определено не ще останете незабелязани, ако заложите на тях. Но разбира се е хубаво да знаете как да ги съчетаете, за да не е визията ви кичозна, вместо зашеметяваща и бляскава. Днес сме ви подготвили няколко модни трика, които ще погрижите за по-доброто ви визуално представяне на партито или пред любимите хора.

Първото правило е: Не носете пайети от глава до пети! Вие не сте диско топка, нито сте на сцената пред многохилядна публика! Пайетите са акцент при облеклото, не трябва да се прекалява! Примерно ако сте в тоалет от две части, е ОК ако само блузката или само полата блести посипана с пайети. Никога и двете! Е ако сте заложили на рокля, тук има изключение в правилото. Тя може да е цялата в пайети.

Второ правило: Бижутата по-малко, по-семпли или ако е възможно и без тях. Не сте коледна елха все пак.

Трето правило: Аксесоарите нека да са по-малко и по-отбрани и семпли като бижутата. Дрехите с пайети могат да се съчетаят с изчистени чанти и обувки.

Четвърто правило: Дори и да обичате шаренийката и многообразието от цветове, просто не прекалявайте. Стилните дрехи с пайети, най-често са едноцветни. Ако разгледате дрехи на известни стилисти, ще забележите, че те залагат предимно на дрехи с пайети предимно в златисто, сиво, бяло и черно. Защото все пак самите пайети са достатъчно бляскави.

Ако трудно бихте се навили да облечете такива ефектни и блестящи дрехи, то можете да заложите на аксесоари с пайети. Добавете малко шик и блясък в стила си, без значение дали е за празнично или ежедневно облекло. В зависимост от това дали кройката на дрехата е подходяща за офиса ви, можете дори да отидете на работа блестяща и с блясък в очите.

Примерно на един стилен, черен панталон съчетан с красив бял топ, би отивало добре едно сако с пайети.

Подобни публикации

Мегаземетресение в Япония! Чудовищно!

admin

Фантазията на едни шейх в Дубай

admin

Идеи за актуален подарък

redactort