Полезно

Модни тенденции при палтата

palta-2016Модните тенденции съпътстват света на дрехите през всеки сезон.

Това, което видяхме на световните модни подиуми окончателно затвърди максимата, че всичко ново е добре забравено старо.

С тези думи искаме да кажем, че модната вълна при палтата носи духа на 70-те години – комфорт, топлина, но и стил.

Особено актуални и много харесвани сред дамите си остават палта с дължина до коляното. Те освен много красиви, са и по-практични в сравнение с дългите до глезена модели.

Акцент не се забелязва много ясно при кройките. Те са в доста широки граници – от силно вталени до широки и прави модели.

Разгледахме дължините и кройките, сега идва ред на материята. Тази зима кожените дрехи са хит. Това се отнася и до палтата. Разбира се, вълната е незаменима при изработката на връхни дрехи. Поотделно или в комбинация, вълната и кожата правят зимата не чак толкова мразовита и много стилна.

Преминаваме към цветовете. Освен класическото черно и бежово, много актуални са ярките цветове – синьо, жълто червено, зелено. Комбинирайте с изчистен и едноцветен панталон или пола, и няма да сгрешите.

Декорациите и принтовете тази зима също са забележителни. Като се започне от флорални мотиви, шотландско каре и се стигне до ресни и „разплетени“ шевове, всичко е актуално.

Сега ще обърнем внимание на един неостаряващ и много, много впечатляващ стил – милитъри. Кройката, допълнена от копчетата и пагоните, ще ви придадат много атрактивен и същевременно елегантен външен вид. Прекрасно се комбинира с изчистен панталон.

Заложете на палтата, в които се чувствате най-добре, съчетайте ги с любимите си дрехи и самочувствието, което ще излъчвате няма да остане скрито за околните.

Подобни публикации

Китайските принадлежности за спининг риболов: новият стандарт за качество и достъпност

admin

Нула отпадъци – как работят магазините без опаковка

admin

Какво ще стане, ако старомодните навици за запознанства се върнат на мода?

admin