Полезно

Мерки за безопасност на очите на работното място

Нараняванията на очите по време на работа са повлияли на живота на много работници на опасни или вредни места на труд. Осигуряването на безопасност на очите при работа може да предотврати злополуки и ненужни медицински разходи.

 

Съвети за безопасност

Ето няколко съвета как да поддържате безопасността на очите по време на работа по най-добрия начин. Средно 1000 наранявания на очите се случват всеки ден, като по този начин причиняват вреда на здравето, финансовото състояние и перспективите за работа на работника.

Следвайте тези съвети за безопасност на очите по време на работа, за да предотвратите ненужните злополуки.

Окото е много чувствителен и изключително важен орган, който трябва да бъде защитен по всяко време, ако работите във фабрика, работилница или в сферата на тежката машинна индустрия.

 

Задължителни знаци за безопасност на очите

Много е важно всички работодатели да поставят знаци за безопасност на очите на цялото си работно място. Тези знаци са много лесни за разбиране, тъй като снимките изобразяват работник, който носи защитни очила или шлем на щит.

Това оборудване може да бъде върнато или поставено в отделни шкафчета след приключване на работния ден.

Поставянето на подобни знаци по стените в офиса или лично направен контролен лист за безопасност на работното място и лефлети за работниците, ще гарантира, че всички са запознати с това изискване. Онези работници, които не носят защитните си очила, трябва или да им бъдат осигурени резервни при отчитане за работа, или не трябва да могат да влизат в зоната на сервиза.

 

Източник: http://okemtesting.com/

Подобни публикации

Как се пресича улица във Виетнам?

admin

Как да поддържаме плуговете в добро състояние

admin

Как се връзва тениска?

admin