Бизнес Спорт

Адидас презентира своите първи маратонки, които са създадени от роботи

Маратонки адидас
Маратонки адидас
Маратонки адидас

И преди вие да сте го казали, ние ще побързаме да ви изпреварим. Да, точно така, добре сте чули, маратонките и в частност оригиналните маратонки, от години вече не са това, което са били някога, в това няма никакъв спор, особено пък ако вече сте се сдобивали с най-новите модели маратонки на пазара, който предлага най-различни видове мъжки маратонки и дамски маратонки. И независимо че днешната ни статия е ориентирана предимно към маратонките Адидас, дамските маратонки Адидас и Adidas кецовете, няма как да пропуснем да споменем, че освен тях, потребителите могат да срещнат изключително модерни и иновативни кецове и маратонки онлайн от другите популярни спортни гиганти, като например маратонките Nike и маратонките Пума, които също почти по нищо не отстъпват на Адидас маратонките, които се продават на пазара.

Съвсем наскоро в Германия отвори врати една от първите в света фабрики за производство на маратонки Adidas, в която обикновените работници са заменени успешно с работещи роботи. А няма как да не се отбележи фактът, че подобна истинска иновация в производствения процес и до ден днешен не е налична във фабриките, които изработват конкурентните маратонки Найк, кецовете Nike и кецовете Пума. В тази връзка спортният гигант Адидас вече презентира своите първи чифтове дамски кецове и мъжки кецове, които са създадени почти напълно с помощта на специални машини, като в същото време се подчертаха и дългосрочните планове за внедряване на още допълнителни роботи, благодарение на чиято помощ да се увеличи производственият процес на мъжки и дамски кецове Адидас. С тези си планове, създателят на кецовете Adidas просто няма как да се откъсне от първото място на победителите в света на спортните стоки, оставяйки в своята сянка най-големите си конкуренти, а именно производителите на мъжки и дамски маратонки Nike и производителите на Puma кецовете.

Към днешна дата, собственикът на всички кецове Адидас, които се продават в оригиналните и не чак толкова оригиналните интернет сайтове за кецове онлайн, е взел решение да прехвърли по-сериозна част от своето производство не къде да е, а в гиганта Китай и други различни страни в Азия, като плановете му са да произвежда приблизително 300 милиона маратонки за една година, които са почти изцяло създадени на ръка, като по този начин постепенно да отвее своя конкурент, а именно производителят на популярните Nike кецове.”

Подобни публикации

Не всеки има такива невероятни умения :)

admin

5 Малко известни фактори, които могат да повлияят на онлайн репутацията Ви

desito

Threads – новото приложение на Meta в отговор на Twitter

admin