Бизнес

Къде може да използваме селскостопанската техника

Селскостопанската техника е един от най-верните помощници на всеки фермер. Нейното предназначение е както на полето, така и в селскостопанския двор. И въпреки че типовете машини са различни, всяка от тях има една основна цел – повишаване на производителността при различните обработки и ефективността в стопанството.

В наши дни всеки един фермер разполага с машини. В зависимост обаче от големината и насочеността на стопанството, тя може да се различава. 

Нека Ви дадем само един пример от земеделието – всеки един зърнопроизводител задължително разполага поне с трактор, комбайн, хедер, сеялка, пръскачка и валяк. Иначе работата му на полето би била доста трудна и дори невъзможна в някои конкретни моменти.

Сега след като знаете къде може да използвате селскостопанската техника, сигурно ще се запитате и какви са основните видове, които могат да се използват. Нека ги разгледаме по-детайлно. Като цяло селскостопанската техника се разделя на три основни вида – самоходна, навесна и прикачна. 

Селскостопанска техника

Основни типове:

  • Самоходни машини – трактори, комбайни, силажокомбайни, гроздокомбайни, самоходни пръскачки
  • Навесни – всички видове агротехника, които се прикачат на навесната система на тракторите – плугове, култиватори, дискови брани, пръскачки, косачки и т.н
  • Прикачни – това са всички видове агротехника, които имат собствени колела и се дърпат от самоходната техника. 

Всички машини на едно място

В сайта на TitanMachinery.bg сме събрали на едно място оферти за основните видове селскостопанска техника. Тук може да откриете само след няколко клика актуални и изгодни предложения, съобразени с потребностите и изискванията на земеделските производители.

Сега е моментът да купите

Влезте в сайта, разгледайте и изберете оферта. А след това се свържете с нас лесно и удобно. Ако все още не сте сигурни коя е най-подходящата машина за Вашето стопанство, изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0888 133 338.

Подобни публикации

Как да правите пари чрез реклама във Фейсбук?

adminche

Вакуум помпи и тяхното предназначение

admin1

ТОП сайтове с реални намаления за Black Friday & Weekend в България

admin